Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Objem
Počet kusů v balení
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nerezová mísa s těsnícím víkem od české značky Tescoma. Kuchyňská mísa GrandCHEF s průměrem 16 cm je opatřena protiskluzovou úpravou. Disponuje objemem 1,5 l. Lze ji mít v myčce.
můžete mít DNES
Mísa CULINARIA o průměru 24,5 cm je vyrobena z nerezi, tloušťka stěny 0,45 mm, výška 11 cm. Mísa má široké využití v kuchyni, snadno se udržuje, je hygienická a odolná. Vyrábí se v několika velikostech.
můžete mít 12.1. - 15.1.
Mísa CULINARIA o průměru 14,5 cm je vyrobena z nerezi, tloušťka stěny 0,45 mm, výška 7 cm. Mísa má široké využití v kuchyni, snadno se udržuje, je hygienická a odolná. Vyrábí se v několika velikostech.
můžete mít 12.1. - 15.1.
Koš na ovoce MARLO 22,5 cm KELA KL-12510
můžete mít 2.1.
Nerezová mísa na polévku – terina s poklicí a naběračkou.
můžete mít 30.12. - 31.12.
miska extra vysoká pr.25cm, 4,6l nerez- vnitřní průměr: 23,5 cm- průměr základny: 13,5 cm- celková kapacita: 4,6l- využitelná kapacita: 4,2
můžete mít 11.1. - 14.1.
Mísa nerez Pina 21 cm KELA KL-11971
můžete mít 2.1.
Nerezový omáčník s rukojetí pro servírování omáček nebo dipů.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Miska vysoká pr. 16 cm nerez.
průměr: 16 cm
materiál: nerez
Nerezová miska je elegantní a praktický pomocník ve Vaší kuchyni. Je vhodná k přípravě různých pokrmů, při pečení a vaření. Mísa je vhodná do myčky nádobí.
můžete mít 11.1. - 14.1.
Nerezová miska GLOSSY 12 cm hluboká, tloušťka stěny 0,30 mm, výška 4,8 cm. Miska má široké využití v kuchyni, snadno se udržuje, je hygienická a odolná. Vyrábí se v několika velikostech.
můžete mít 9.1. - 14.1.
Nerezová miska GLOSSY 18 cm hluboká, tloušťka stěny 0,30 mm, výška 6,5 cm. Miska má široké využití v kuchyni, snadno se udržuje, je hygienická a odolná. Vyrábí se v několika velikostech.
můžete mít 9.1. - 14.1.
Miska o průměru 14cm, která je vykonstruována z broušené nerezové oceli a slouží pro přípravu a uchování potravin.
můžete mít 31.12. - 1.1.