10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 5959370

Kela Kávovar ITALIA 3 šálky

Kela Kávovar ITALIA 3 šálky

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kávovar ITALIA 3 šálky KELA KL-10590. Moka konvice je jednoduchá a levná metoda, jak na silnou a dobrou kávu. Vznikla v Itálii, je vyrobena z hliníku a můžeme ji nazvat takovým malým espressem pro způsob přípravy, kdy se káva připravuje také pod tlakem. Celý popis
Sleva 21 % 455 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
359 Kč
Zboží od: PERLACASA
Sleva 21 % 455 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
359 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 3 kusy
Jiní prodejci
S novou kartou za

26.11.2024 na výdejním místě
26.11.2024 na vaší adrese

Popis

  • Tradiční moka konvice ITALIA vyrobená z potravinářského hliníku vhodná pro přípravu 3 šálků kávy
  • klasická příprava espressa originální italskou metodou vysokého tlaku vodní páry
  • velmi rychlá a jednoduchá obsluha



plastová rukojeť má nespornou výhodu, že při použití nepálí

  • vhodná na plynový, elektrický sporák i sklokeramickou desku
  • ideální využití také na cestách, např. na plynovém vařiči
  • použité materiály jsou zdravotně nezávadné a neobsahují škodlivé látky
  • oblíbený designový a také funkční doplněk do kuchyně
  • vysoce kvalitní zpracování tradiční německé značky KELA

  • objem: 3 šálky
  • výška: 13 cm
  • značka: KELA


Konvice na espresso typu moka je přístroj na domácí vaření kávy za použití vysokého tlaku vodní páry. Původ má v Itálii, první vznikla již v roce 1933. Jedná se o, dnes už po celém světě, velmi oblíbený způsob přípravy kávy. Tradičním materiálem pro výrobu vždy byl a je hliník, protože výborně vede teplo, sehnat se dají také nerezové. Obsluhovat moka konvičku je velmi snadné a rychlé, každý se to bez problému naučí během prvního vaření.
Do spodní nádobky se nalije voda. Trychtýř (umístěný uprostřed), jehož dno je vybaveno jemným sítkem, se naplní středně mletou kávou.
Našroubuje se horní nádoba konvice, která je na její spodní straně také opatřena sítkem, ale ještě jemnějším.
Vaří se na mírném ohni. Po pár minutách se ve spodní nádobě začne vytvářet pára, která vytlačí vařící vodu přes trychtýř s mletou kávou do horní části konvice, kde se nám již hromadí hotová káva. Tu pak můžeme rovnou servírovat do šálku. Její chuť bude intenzivní, výrazná, s nezapomenutelným aroma.