10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12618261

BARLEE´S BIO - ZAHŘÍVACÍ MASALA, 1000 g

BARLEE´S BIO - ZAHŘÍVACÍ MASALA, 1000 g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nekáva inspirovaná tisíciletími proslulou ajurvédskou směsí koření Masala. Zažijte díky Nekávě vůni orientu. Směs praženého ječmene a prohřívacího koření Vám umožní výjimečný chuťový a voňavý zážitek. Celý popis
860 Kč
Zboží od: Barlee's
860 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

30.12.2024 na výdejním místě
30.12.2024 - 2.1.2025 na vaší adrese

Popis

Nekáva zahřívací masala obsahuje velkou porci skořice a hřebíčku. Následuje je černý pepř, zázvor a muškátový oříšek. Pohoda, rafinovanost, radost, prohřátí v jednom doušku.

Díky vyvážené směsi a propracovanému složení koření získává Nekáva Masala celou řadu příznivých vlastností. Vyzkoušejte kořeněnou Nekávu nejlépe s jakýmkoliv rostlinným či kravským mlékem. Tím ještě zvýšíte její lahodnost.

Složení:

pražený BIO ječmen* (90g), směs BIO koření (10g) BIO skořice*, BIO hřebíček*, BIO černý pepř*, BIO zázvor*, BIO muškátový oříšek

produkt ekologického zemědělství

Ekologie:

Jsem 100% kompostovatelná včetně obalu. Ten byl vyroben z čistě RAW přírodních polymerů a je 100% biologicky odbouratelný včetně zipu uzávěru. Obiloviny patří mezi běžně chemicky ošetřované plodiny. Bio ječmen je proto zárukou, že při pěstování nebyly použity chemické pesticidy.

Příprava

  • French press

Na 100ml vody budeme potřebovat 6–7 g Nekávy. Vsypeme požadované množství Nekávy do french pressu. Vodu uvaříme a necháme asi půl minuty odstát, aby teplota klesla na 93–94 °C. Pomalu zalijeme Nekávu horkou vodou, zamícháme a necháme 5–6 minut odstát. Poté pomalu stlačíme a je hotovo.

  • Filtrovaná Nekáva

Pro přípravu v Chemexu, Hario V60 nebo Cleveru si připravíme 6–7 g Nekávy na 100 ml vody. Nejprve propláchneme filtr horkou vodou, vsypeme Nekávu, zalijeme 30 ml vody o teplotě 93–94 °C a počkáme 30 vteřin. Poté krouživými pohyby od středu dolijeme zbylou vodu. Podobně jednoduchá příprava je i v Moccamasteru.

  • Cold brew

Do nádoby s uzávěrem vsypeme požadované množství Nekávy (6–7 g na 100 ml vody), zalijeme potřebným množstvím studené vody a necháme extrahovat v uzavřené nádobě v lednici po dobu 18–24h. Přecedíme, dáme led do sklenice, zalijeme vychlazeným cold brew a dozdobíme plátkem pomeranče a mátou.