Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Rozměry struhadla jsou 29 × 11 cm.
Je ideální variantou pokud doma nemáte dostatek místa na klasické struhadlo se čtyřmi hranami. Nabízíme vám klasiku – ploché struhadlo na zeleninu – pro přípravu salátu, k nastrouhání sýru na špagety nebo můžete struhadlo položit na hrnec a nastrouhat zavářku do p
můžete mít 13.1. - 14.1.
- fólie je lehce průhledná
můžete mít 14.1. - 15.1.
Originální forma na led ve tvaru lebek. Vychutnejte si svůj koktejl či drink stylově
můžete mít 14.1. - 15.1.
Fixace se provádí pouze ovinutím a není třeba tepelného působení.
100 metrů návin
můžete mít 14.1. - 15.1.
Škrabka na zeleninu a ovoce usnadní práci v každé kuchyni. Má tvarovanou rukojeť, která se přizpůsobí ruce a zaručuje pohodlí při používání. Je vybaven keramickou čepelí, která umožňuje loupat zeleninu a ovoce rychle, efektivně a přesně. Škrabka je vyrobena z vysoce kvalitního plastu, je odolná a sn
můžete mít 14.1. - 15.1.
Víceúčelový nástroj na otevírání ořechů a krájení kaštanů je ideální pro každou rodinu!
můžete mít 14.1. - 15.1.
Vynikající pro krájení potravin s kůrkou či slupkou např. pečiva nebo rajčat
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sada 6 kořenek
můžete mít 14.1. - 15.1.
Kuchařská špachtle z Vás rázem udělá profesionální kuchaře. S její pomocí snadno přemístíte nakrájenou zeleninu do pánve, dokonale vyčistíte kuchyňské prkénko, pomůže Vám rychle rozsekat i vařenou zeleninu nebo vajíčka, rozdělit těsto.
můžete mít 17.1. - 19.1.
Neledová alternativa pro nanuk – dortík na špejli.
můžete mít 14.1. - 15.1.
- rozměry 26 × 35 cm
- plastový široký příborník, barva mramor bílá
- český výrobce
- EAN 8592906001271
můžete mít 17.1. - 19.1.
Kuchyňské síto je nezbytnou součástí každé kuchyně. Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli, která se snadno čistí a je odolná a bezpečná při styku s potravinami. Odolný vůči vysokým teplotám. Ideální k prosévání mouky, kakaa, moučkového cukru a dalších sypkých surovin v kuchyni při vaření.
můžete mít 14.1. - 15.1.