Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Nůž Masahiro BWH Nakiri 165mm [14035] Masahiro Masahiro BWH Nakiri s délkou čepele 165 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro BWH Santoku 175 mm [14023]
Masahiro BWH Santoku 14023 s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro BWH Santoku Dimple 175 mm [14079]
Masahiro BWH Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro BWH Utility 150mm [14004]
Masahiro BWH Utility s délkou čepele 150mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž Masahiro MS-8 Deba 150mm [10005] Deba je nůž japonského stylu používaný především na krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo uříznutím malých kostí. Nůž deba je jednostranně nab
můžete mít 4.10. - 7.10.
Nůž kuchařský Masahiro BWH 210 mm [14011]
Masahiro BWH Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 7.10. - 8.10.
Nůž kuchařský Masahiro BWH 210 mm [14011] Masahiro BWH Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kucha
můžete mít 4.10. - 7.10.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 240 mm [16229] Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki , pocházející z
můžete mít 4.10. - 7.10.
Masahiro Bessen nůž Usuba 165mm [16238] Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s hladkou křivkou. Díky charakte
můžete mít 4.10. - 7.10.
Nůž Masahiro Bessen Usuba 180 mm [16239] Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s hladkou křivkou. Díky charakt
můžete mít 4.10. - 7.10.
Nůž Masahiro BWH Chef 180 mm [14010] Masahiro BWH Chef s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařského nože
můžete mít 4.10. - 7.10.
Nůž Masahiro BWH Chef 240 mm [14012] Masahiro BWH Chef s délkou čepele 240 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařského nože
můžete mít 4.10. - 7.10.