10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6576265

Zwilling Čínský kuchařský nůž/ sekáček, 18 cm Zwilling Pro

Zwilling Čínský kuchařský nůž/ sekáček, 18 cm Zwilling Pro

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Čínský kuchařský nůž/ sekáček, 18 cm Zwilling Pro (nerez) Celý popis
Sleva 16 % 2 999 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
2 499 Kč
Zboží od: H DESIGN
Sleva 16 % 2 999 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
2 499 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

30.12.2024 na výdejním místě
30.12.2024 - 2.1.2025 na vaší adrese

Popis

Čínský kuchařský nůž z kolekce Pro od Zwilling J.A. Henckels. Ergonomicky tvarovaná rukojeť se 3 nýty skvěle padne do ruky a umožňuje precizní vedení řezu.  Zwilling Pro, čínský kuchařský nůž 18 cm Čínský kuchařský nůž s čepelí dlouhou 18 cm je jako stvořený pro krájení masa i zeleniny. Pokud milujete asijskou kuchyni, tento nůž by vám rozhodně neměl chybět. Ergonomická nýtovaná rukojeť vyrobená z odolné černé syntetiky umožňuje pohodlný úchop a přesné vedení řezu. Čepel je vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli tvrzené mrazem. Dokonalé ostří ve tvaru písmene „V“ si bez námahy poradí se zelím, vepřovým masem i tofu. Nejedná se o sekáček na sekání kostí, čínský kuchařský nůž se používá obdobně jako jeho evropský protějšek – kuchařský nůž.

délka čepele 18 cm délka rukojeti 13,1 cm hmotnost 445 g

Nože Zwilling Pro Kolekce nožů Zwilling Pro je vylepšenou variantou Zwilling Professional. Je vhodná pro každého,  kdo to myslí s vařením opravdu vážně, a to bez ohledu na to, jde-li o profesionály či laiky. Spojením sil solingenských nožířských mistrů, designéra Mattea Thuna a těch nejlepších šéfkuchařů, se zrodila řada Zwilling Pro. Čepele nožů upraveny tak, aby co nejlépe odpovídaly požadavkům profesionálů na co nejpreciznější, nejpřesnější a přitom maximálně bezpečné používání. Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a mají unikátní klínovité ostří pro snadné a bezpečné krájení. Řada Pro také představuje vylepšený tvar záštity, která slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější. Zúžený tvar také představuje větší kontrolu nad krájením a umožňuje plné ostření nožů. Jistě oceníte dnes již tradiční design nožů s plnou střenkou se 3mi robustními nýty.  

speciální směs nerezové oceli vyráběná exkluzivně pro Zwilling J.A. Henckels Sigmaforge® – nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje) Friodur® – tvrzení mrazem pro dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovuje ruční doostření a leštění, kontrola laserem bezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetiky záštita – chrání prsty a nůž je dokonale vyvážený tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice doživotní záruka na výrobní vady čepele lze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí  vyrobeno v Německu

  Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli, vyráběné exkluzivně pro společnost Zwilling, s optimálním poměrem chromu a uhlíku, zaručuje ty nejlepší vlastnosti, má tvrdost přibližně 57 HRC Rockwellovy stupnice. V kombinaci s propracovanými výrobními technologiemi tak vznikají nože, které jsou robustní, extrémně odolné, flexibilní, odolné korozi s dlouhotrvající ostrostí.

Friodur® – tvrzení oceli mrazem Speciální postup tvrzení nožů patentovanou technologii FRIODUR®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Temperování oceli harmonizuje její molekulární strukturu, odstraňuje vnitřní pnutí, vytváří výjimečnou pružnost a předchází zlomení čepele.

Sigmaforge® – nůž vykován z jednoho kusu oceli Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli patentovanou technologií SIGMAFORGE®, která ještě více vylepšuje skvělé vlastnosti kvalitní oceli – nože jsou pevnější a ostří je odolnější otupení.

Laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene „V“ Kuželovitý profil čepele a laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene „V“ zajišťuje excelentní a dlouhotrvající ostrost. Bezchybná geometrie a dokonalé vyvážení nože pak zaručují přesné a bezpečné vedení řezu, které neunaví vaši ruku ani při delším používání.

 Záštita (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější. Její robustní provedení stabilizuje přenos síly z čepele na rukojeť, čímž předchází ohnutí nože.Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, je odolná nárazu a poškrábání a zůstává stabilní i při vystavení teplotním změnám. Kvalitní bezespáré napojení rukojeti k čepeli zajišťuje pohodlné používání i perfektní hygienu (neulpívají zde zbytky potravin). Údržba nožů Zwilling Mytí a čištění Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55 °C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože). Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno. Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky. Krájecí podložka Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou. Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří. Skvělou volbou jsou prkénka Epicurean z recyklovaného dřeva zpevněná pryskyřicí. Ostření / broušení Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit. A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit. Pokud na noži vznikne „zub“ či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka.K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling. Vhodnou alternativou jsou i brousky AnySharp. Bezpečné uložení Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel. Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat.Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože.  Správný nůž Vždy používejte ten správný nůž – velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž