10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 35170253

Suncraft Kuchyňský nůž Suncraft SENZO CLAD Boning 165 mm [AS-07]

Suncraft Kuchyňský nůž Suncraft SENZO CLAD Boning 165 mm [AS-07]

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Suncraft SENZO CLAD Vykosťovací kuchyňský nůž 165 mm Suncraft SENZO UNIVERSAL Bo Celý popis
2 474 Kč
2 474 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

27.11.2024 na výdejním místě
27.11.2024 - 28.11.2024 na vaší adrese

Popis

Suncraft SENZO CLAD Vykosťovací kuchyňský nůž 165 mm

Suncraft SENZO UNIVERSAL Boning je nůž určený k vykosťování. Má výraznou, velmi úzkou čepel se zaoblenou špičkou, která usnadňuje manévrování kolem kostí, mezi klouby nebo mezi šlachami a chrupavkami syrového masa.

Určení:

řezání šlach
oddělování masa od kostí
ořezávání tuku
filetování

SENZO CLAD je jedinečná řada výrobků společnosti SUNCRAFT. Čepele nožů této řady jsou vyrobeny z pokovené třívrstvé oceli AUS-10. Jedná se o tvrdý materiál (HRC 58 +/-1) se stejným obsahem uhlíku jako ocel 440C, ale s menším množstvím chromu. Díky tomu jsou nože vyrobené z oceli AUS-10 odolnější vůči korozi a trvanlivější. Přidáním vanadu do slitiny se snížila citlivost nožů řady SENZO CLAD na oděr.

Čepele řady SENZO CLAD mají stejně jako nože SENZO UNIVERSAL plný střep (full tang), zasazený do rukojeti nože pomocí nýtů. Díky tomu je úchop nástrojů bezpečný a samotný nástroj zůstává dokonale vyvážený, krájí, seká a drtí produkty silou, která dokonale odpovídá tlaku kuchařovy ruky.

Rukojeti výrobků této řady jsou vyrobeny ze dřeva Pakkawood* v barvě ebenového dřeva.

*Pakkawood je pryskyřicí impregnované vrstvené březové nebo javorové dřevo. Vyznačuje se velmi vysokou odolností vůči teplu a vlhkosti a bylo vyvinuto speciálně pro rukojeti nožů.
Technické údaje:

Čepel – ocel AUS-10

Tvrdost – 58 HRC +/- 1

Celková délka – 298 mm

Délka čepele – 165 mm

Rukojeť – hnědé dřevo Pakkawood

Hmotnost – cca 128 g

Výrobce: Suncraft
Styl: westernový
Typ nože: na uvolňování, vykosťování, filetování, porcování
Rukojeť: dřevěná
Délka čepele: Délka: 16–19 cm