10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 47508552

Suncraft Kuchyňský nůž SENZO JAPANESE Chef 200 mm

Suncraft Kuchyňský nůž SENZO JAPANESE Chef 200 mm

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Suncraft SENZO JAPANESE Chef kuchyňský nůž 200 mm Šéfkuchařský nůž, pocházející z francouzské kuchyně, je nejčastěji používanou čepelí kuchařů. Díky tomu mají nože z této řady zajímavý východní design. Série obsahuje nože, které budou hodit v každé domácnosti: na loupání, na pečivo, šéfkuchaře Celý popis
2 024 Kč
Zboží od: OstrySklep
2 024 Kč
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

28.11.2024 - 29.11.2024 na vaší adrese

Popis

Suncraft SENZO JAPANESE Chef kuchyňský nůž 200 mm

Šéfkuchařský nůž, pocházející z francouzské kuchyně, je nejčastěji používanou čepelí kuchařů. Díky tomu mají nože z této řady zajímavý východní design. Série obsahuje nože, které budou hodit v každé domácnosti: na loupání, na pečivo, šéfkuchaře a jeho menší verzi v podobě univerzálního nože a také charakteristické pro japonskou kuchyni nože santoku, sashimi a deba. Technické údaje: Ostří - molybden-vanadiová ocel Tvrdost - 58 HRC +/- 1

Celková délka – 300 mm

  • Délka čepele - 200 mm
  • Rukojeť - magnoliové dřevo zpevněné nerezovým kroužkem.
  • Hmotnost - ok.
  • 140 g

Každý, kdo hledá nože typicky japonského stylu, by měl věnovat pozornost řadě nástrojů SENZO JAPANESE . Nože této řady jsou vyrobeny z vysoce uhlíkové vanad-molybdenové oceli, která je ideální pro výrobu nožů. Jeho použití zaručuje, že nástroj zůstane dlouho ostrý a bude nám úspěšně sloužit mnoho let. Na rozdíl od mnoha jiných produktových řad SENZO nejsou rukojeti JAPONSKÝCH nožů vyrobeny ze dřeva Pakkawood, ale – zajímavé – z typicky japonského magnóliového dřeva , které je vyztuženo kroužkem z nerezové oceli. Díky tomu mají nože z této řady zajímavý, východní design.

Série zahrnuje nože, které se budou hodit v každé domácnosti: loupací, chlebový, kuchařský i jeho menší verze v podobě univerzálního nože, dále nože santoku, sashimi a deba charakteristické pro japonskou kuchyni.

Technické údaje :

Čepel - molybden-vanadiová ocel

Tvrdost - 58 HRC +/- 1

Celková délka - 300 mm

Délka čepele – 200 mm

Rukojeť - magnóliové dřevo vyztužené nerezovým kroužkem.

Hmotnost - cca. 140 g