Satake Cutlery Nůž Satoru Deba 16 Cm
Popis
Kuchyňský nůž Satake Satoru Deba 16 cm
Tradiční japonský nůž se silnou, zúženou čepelí, který se používá k odblanění a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se do něj tvrdě narážet. K řezání kosti stačí lehce zatlačit na hřbet nože a provést rychlý a přesný řez. Ostrá špička a krátká čepel usnadňují kontrolu vašich pohybů, což je zvláště důležité, když potřebujete nůž do těsných míst.
Technická data:
Čepel – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 29,8 cm
Délka čepele – 16,4 cm
Šířka čepele – 5,1 cm
Tloušťka čepele – cca. 2,9 mm
Hmotnost – cca. 215 g
Kuchyňské nože Satake Satoru nabízejí uživatelům optimální poměr ceny a kvality. Odolné čepele jsou vyrobeny ze silné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje jejich životnost a odolnost proti korozi. Celotangové nýtované rukojeti jsou vyrobeny z hladkého bakelitu plněného dřevitou moučkou, který je odolný proti poškrábání a vysokým teplotám. Nože této řady jsou pevné, dobře vyvážené a jsou ideální pro každodenní práci.