Satake Cutlery Nůž Santoku 17cm Kotori
Popis
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo pánve a je také užitečná pro drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje narážení kloubů na prkno. Nůž se díky svým velkým rozměrům skvěle hodí na krájení velkého ovoce a zeleniny, jako je meloun, cuketa nebo zelí.
Technická data:Čepel – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 30 cm
Délka čepele – 17 cm
Šířka čepele – 4,8 cm
Tloušťka čepele – cca. 1,8 mm
Hmotnost – cca. 145 g
Kuchyňské nože Satake Kotori se vyznačují jemným, přírodním designem a ušlechtilým povrchem. Silné, celostopkové čepele jsou vyrobeny z odolné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje jejich životnost a odolnost proti korozi. Klasické, nýtované rukojeti z hnědého materiálu Pakkawood padnou pohodlně do ruky, jsou odolné proti vlhkosti a nesráží se při působení vysokých teplot. Nože z této řady jsou vynikající nabídkou pro lidi, kteří při práci oceňují optimální řešení.
Hlavní rysyTvrdost HRC +/- 1: 56
Nerezová čepel: Ano
Způsob ostření: Oboustranný symetrický
Vícevrstvá ocel: Ne.
Materiál rukojeti: Klasický nýtovaný
Typ nože: Kuchyňský nůž
Délka čepele: 17 cm
Typ čepele: Santoku
Ocel: 420J2