Satake Cutlery Nůž Santoku 17 Cm Tomoko
Popis
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo pánve a je také užitečná pro drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje narážení kloubů na prkno. Nůž se díky svým velkým rozměrům skvěle hodí na krájení velkého ovoce a zeleniny, jako je meloun, cuketa nebo zelí.
Technická data:Čepel – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 28,5 cm
Délka čepele – 17 cm
Šířka čepele – 4,6 cm
Tloušťka čepele – cca. 1,5 mm
Hmotnost – cca. 95 g
Kuchyňské nože ze série Satake Tomoko jsou skvělou nabídkou pro zastánce ekonomických řešení v každodenní práci. Odolné čepele jsou vyrobeny z vysoce uhlíkové nerezové oceli 420J2, která je extrémně odolná proti korozi a snadno se brousí. Jednoduché, dřevěné rukojeti jsou příjemné na dotek. Nože z této řady jsou nenáročné na údržbu a perfektně plní základní funkce v kuchyni a pro milovníky japonského nářadí je jejich cena opravdu přívětivá.
Hlavní rysyTvrdost HRC +/- 1: 56
Nerezová čepel: Ano
Způsob ostření: Oboustranný symetrický
Vícevrstvá ocel: Ne.
Materiál rukojeti: Klasický nýtovaný
Typ nože: Kuchyňský nůž
Délka čepele: 17 cm
Typ čepele: Santoku
Ocel: 420J2