10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 38979963

Satake Cutlery Nůž Nakiri 16 cm Yoshimitsu

Satake Cutlery Nůž Nakiri 16 cm Yoshimitsu

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Satake Yoshimitsu profesionální japonský nůž, Nakiri 16 cm. Kuchyňské nože jsou vynikajícími firemními dárky. Specializovaný japonský nůž určený ke krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli můžete nakrájené suroviny rychle přenést do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař můž Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
1 137 Kč
Zboží od: OstrySklep
1 137 Kč
S novou kartou za

Popis

Satake Yoshimitsu profesionální japonský nůž, Nakiri 16 cm.

Kuchyňské nože jsou vynikajícími firemními dárky.

Specializovaný japonský nůž určený ke krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli můžete nakrájené suroviny rychle přenést do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař může tenký nůž Nakiri použít k výrobě ozdobných průsvitných plátků (metoda katsura-muki). Rovné ostří slouží ke krájení ve svislé linii a umožňuje použití mnoha různých technik, např. julienne nebo chiffonade.

Profesionální japonský nůž Satake Yoshimitsu, Nakiri 16 cm.

Čepel: rezavá ocel SK-5

Tvrdost: 62 HRC

Celková délka: 33,8 cm

Délka čepele: 16 cm

Šířka čepele: 16 cm: 4,6 cm

Tloušťka čepele: přibližně 2,1 mm

Hmotnost: přibližně 105 g

Hlavní vlastnosti
Tvrdost HRC +/- 1: 61 – 62
Čepel z nerezové oceli: Ne
Způsob ostření: Způsob ostření: jednostranný pravotočivý
Vícevrstvá ocel: Ne
Materiál rukojeti: Tradiční japonská rukojeť
Typ nože: Nůž na sushi, Kuchyňský nůž
Délka čepele: délka: 16 – 19 cm
Typ čepele: Ušuba
Ocel: SK-5

Nože Satake Yoshimitsu jsou ideální volbou pro milovníky tradičních nástrojů ze země vycházejícího slunce. Čepele jsou vyrobeny z velmi pevné a tvrdé oceli SK-5 s vysokým obsahem uhlíku, která zůstává fenomenálně ostrá po dlouhou dobu. Dřevěné rukojeti ve tvaru osmiúhelníku jsou vyztuženy plastovým kroužkem. Díky svým výjimečným vlastnostem jsou nože z uhlíkové oceli vysoce ceněny japonskými mistry kuchaři, i když vyžadují větší péči.