Satake Cutlery Masamune Sashimi Nůž 20,5 Cm
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Satake Masamune Sashimi nůž 20,5 cm Satake Masamune Sashimi nůž 20,5 cm Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá k krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Skvěle se hodí k přípravě sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů z velmi jemných surovin.
Celý popis
946 Kč
Popis
Satake Masamune Sashimi nůž 20,5 cm
Satake Masamune Sashimi nůž 20,5 cm
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá k krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Skvěle se hodí k přípravě sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů z velmi jemných surovin. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez. Nejlepší je použít nůž Yanagi k rovnoměrnému pohybu jedním směrem: k sobě.
Technická data:
Čepel – molybden-vanadiová ocel
Rukojeť – březové dřevo
Tvrdost – 56–58 HRC
Celková délka – 33,0 cm
Délka čepele – 20,5 cm
Šířka čepele – 3,0 cm
Tloušťka čepele – 1,8 mm
Způsob ostření – jednostranné pravostranné broušení
Hmotnost – cca. 79 g