Samura SAMURA - Butcher Kuchařský nůž - sekáček 18 cm (SBU-0040)
Popis
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 – 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Samura Butcher Sekáček na maso Samura Reptile je profesionální nůž s masivní a velmi širokou čepelí. Tento nůž je speciálně navržen pro zpracovávání různých druhů masa – hovězího, vepřového drůbežího a rybího. Sekáček dokáže efektivně odstranit velké rybí hlavy, připravit steaky a naporcovat i velké kosti, šlachy a jiné tvrdé tkáně, které běžný nůž nedokáže zpracovat. Stejně jako všechny nože série Samura Butcher je i tento nůž vysoce odolný a mimořádně ostrý.
Doporučujeme ruční mytí.
- Celková délka: 30,8 cm
- Délka čepele: 18 cm
- Hmotnost: 336 g
Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení.