10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 29594408

Kasumi Kuchařský Nůž - Kuchařský 24 Cm

Kasumi Kuchařský Nůž - Kuchařský 24 Cm

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kasumi kuchařský nůž – kuchařský 24 cm Vlastnosti produktu Kód produktu: K-88024 Délka (cm): 24 Materiál: Damašková ocel Značka: Kasumi Vyrobeno v: Seki / Japonsko Popis výrobku Nože z damaškové oceli jsou vyráběny v souladu s řemeslnou zručností nožů vyráběných mistry KASUMI po 25 generací. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
6 090 Kč
Zboží od: OstrySklep
6 090 Kč
S novou kartou za

Popis

Kasumi kuchařský nůž – kuchařský 24 cm Vlastnosti produktu

Kód produktu: K-88024

Délka (cm): 24

Materiál: Damašková ocel

Značka: Kasumi

Vyrobeno v: Seki / Japonsko

Popis výrobku

Nože z damaškové oceli jsou vyráběny v souladu s řemeslnou zručností nožů vyráběných mistry KASUMI po 25 generací.

Čepel nožů je vyrobena z vysoce uhlíkové nerezové oceli VG-10, kalené na úroveň C59–60 Rockwellových stupňů. Obě strany čepele jsou zdobeny tradiční damaškovou úpravou získanou kováním za tepla a navinutím 32 vrstev oceli na čepel.

Každý nůž z damaškové oceli KASUMI je jedinečným mistrovským dílem tradičního řemeslného umění.

Fenomenálně ostrý, vybavený velmi pohodlnou rukojetí z tvrdého dřeva Pakka, je jedinečným nástrojem, který můžeme použít v naší kuchyni.

Nože KASUMI jsou vyráběny ve městě SEKI ležícím ve středním Japonsku, proslulém výrobou nožů nejvyšší kvality. Tradice výroby nožů a dřívějších mečů sahá až do 13. století, kdy se slavný mistr Motoshige přestěhoval do Seki, kde vyráběl meče nejvyšší kvality požadované v celém Japonsku. Tato oblast byla ideálním místem pro kvalitu půdy pro broušení nožů, přístup k dřevěnému uhlí, čistou vodu a blízkost dvou řek. Unikátní metoda kalení čepele zaručující mimořádnou kvalitu a vysoké estetické kvality udělala z mečů Seki oblíbené samurajské meče. Mistrovské řemeslo předávané z generace na generaci se stále pěstuje a nože KASUMI lze bezesporu nazvat specialitou SEKI.