INNA Sada nožů Böker Solingen Core Professional 2.0
Popis
Čepel z oceli X50CrMoV15, rukojeť ze syntetiky,
Co mají společného města Trier, Wiesbaden, Münster a Lüneburg? Kromě historických center měst, památek známých i za hranicemi regionu a dlouholeté tradice významných obchodních měst mají společný ještě jeden důležitý aspekt: v těchto městech sídlí vynikající prodejci ocelových výrobků, kteří si díky rozsáhlému výběru a prvotřídním zkušenostem vybudovali po mnoho let vynikající pověst. Při vývoji řady Boker Core jsme využili jejich desítky let zkušeností, vynikající know-how a dokonale vybroušený každodenní smysl pro požadavky a potřeby milovníků vaření a kuchyně v kombinaci s našimi téměř 150letými zkušenostmi solingenské manufaktury na výrobu nožů . Výsledkem je výrobek s dynamickými liniemi, vynikající manipulací a dechberoucími řeznými schopnostmi, který si vysloužil hodnocení kvality „doporučeno předními prodejci“. Robustní plášť čepele z chrom-molybden-vanadiové slitiny
(X50CrMoV15), která se ideálně hodí pro výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů, je ručně kovaný s řemeslnou zručností Solingenu, strukturálně optimalizovaný a následně kalený na 58 HRC. Pro zajištění delší životnosti čepele a ještě přesnějšího řezu je pak naše tradiční ruční broušení vysoce leštěno. Kovaná hlavice poskytuje bezpečný úchop a chrání uživatele před možným zraněním v případě uklouznutí. Zvláštností všech nožů této řady je jemně zaoblený hřbet. Díky tomu se s nožem snadno a příjemně manipuluje v jakékoli poloze a nedochází k nepříjemnému tlaku na ruku – a to ani při silném tlaku na páteř, například při provádění hodu kamenem. Praktické a dokonale proporcionální rukojeti z plastu doplňují celý balíček. Nože jsou vysoce odolné vůči vlhkosti a lze je bez obav používat i v profesionálních restauracích. Zejména v kuchyni musí hygiena vždy splňovat
nejvyšší standardy. Vybaveno blokem Boker Knife Gusto se čtyřmi noži z řady Boker Core Professional a klasickou ocílkou: Nůž na loupání, malý kuchařský nůž, kuchařský nůž a nůž na chléb.