Forged Nůž na chleba Intense 20,5 cm, Forged
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nůž na pečivo i celá série Forged Intense vyniká tím, že je kovaný vzhled je přítomen, ale minimální. Pokud jde o vzhled a dojem, nůž se opírá o tradiční kuchařský nůž, ale stále má ty jemné kované akcenty, které jsou pro Forged tak charakteristické. V této sérii je povrch krásně vyleštěný.
Celý popis
Popis
Nůž na pečivo i celá série Forged Intense vyniká tím, že je kovaný vzhled je přítomen, ale minimální. Pokud jde o vzhled a dojem, nůž se opírá o tradiční kuchařský nůž, ale stále má ty jemné kované akcenty, které jsou pro Forged tak charakteristické. V této sérii je povrch krásně vyleštěný. Způsob kování je přesně stejný jako u ostatních sérií, až na to, že čepel je leštěna podstatně více, což poskytuje poněkud klidnější vzhled. Hledáte speciální nůž, který může vyniknout z hlediska vzhledu, ale jemným způsobem, pak je řada Intense určitě pro vás.
- Vyrobeno z japonské oceli 440C
- Tvrdost 58 Rockwell
- Tloušťka čepele 2 mm
- Úhel broušení 22°
- Ručně kovaný
- Hmotnost 230g
- Kované nože nejsou vhodné do myčky.
- Čepel očistěte teplou vodou a malým množstvím jemného čisticího prostředku, poté ihned otřete hadříkem.
- Po každém použití by měl být nůž okamžitě vyčištěn a vysušen. Pokud čepel zůstává příliš dlouho v kontaktu s kapalinami nebo jinými látkami
mohou se objevit rezavé skvrny. - Nože jsou uzpůsobeny pro přepravu a skladování ochrannou vrstvou. Před prvním použitím nože byste jej měli nejprve vyčistit. Nože mohou být při prvním použití lehce poškrábány ochrannou vrstvou, to je normální a po několika použitích zmizí.
- Pokud nůž delší dobu nepoužíváte, je vhodné jej lehce pomazat jedlým olejem.