10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6573012

Zwilling Sada nožů v bloku Life Zwilling J.A. Henckels Solingen

Zwilling Sada nožů v bloku Life Zwilling J.A. Henckels Solingen

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Sada nožů v bloku ZWILLING Life značky Zwilling J.A. Henckels Solingen. Celý popis
5 150 Kč
Zboží od: H DESIGN
5 150 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
S novou kartou za

26.11.2024 na výdejním místě
26.11.2024 - 27.11.2024 na vaší adrese

Popis

Sada nožů v bloku ZWILLING Life značky Zwilling J.A. Henckels Solingen. Materiál: ocel vlastní receptury SIGMAFORGE® – nože jsou kovány z jednoho kusu oceli FRIODUR® – ocel je kalena vlastní technologií pro posílení tvrdosti a antikorozních vlastností Čepele jsou broušeny ručně Nože jsou mezi ostřím a rukojetí opatřeny záštitou pro bezpečnou práci Optimální vyvážení nože pro pohodlnou práci Kovaní do profilu V zaručuje perfektní počáteční ostrost i snadné obnovování broušení Ergonomická rukojeť, pohodlné a bezpečné uchopení nože Vhodné ruční mytí Sada Obsahuje: Nůž na zeleninu 9 cm, ZWILLING Life – Zwilling J.A. Henckels Solingen Špikovací nůž 10 cm, ZWILLING Life – Zwilling J.A. Henckels Solingen Krájecí nůž 16 cm, ZWILLING Life – Zwilling J.A. Henckels Solingen Kuchařský nůž 20 cm, ZWILLING Life – Zwilling J.A. Henckels Solingen Ocílka 23 cm (brusná část) Blok na nože / buk   Zwilling J.A. Henckels Solingen Firma Zwilling J.A. Henckels Solingen zahájila výrobu roku 1731 a od té doby uvádí na trh jedny z nejkvalitnějších nožů. Mezi produkty firmy Zwilling J.A. Henckels Solingen patří i nůžky, nádobí, příbory a řada dalších kuchyňských doplňků. Firma klade nemalý důraz na kvalitu. K výrobě využívá nejkvalitnější materiály, aby jejich výrobky byly opravdu prvotřídní.

  Údržba nožů Zwilling Mytí a čištění Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55°C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože). Mycí prostředky pro myčky nádobí často obsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit povrch oceli i rukojeti, zároveň mohou zkrátit životnost nožů a zkrátit dobu, po kterou si uchovají vysokou ostrost. Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno.Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky. Krájecí podložka Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou. Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří. Ostření / broušení Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit. A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit. Pokud na noži vznikne „zub“ či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka.K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling.Rádi vám zprostředkujeme broušení nožů přímo u výrobce, nebo doporučíme osvědčené nožířství. Personál prodejen Potten & Pannen – Staněk vám kdykoli rád předvede správný postup ostření nožů. Bezpečné uložení Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel. Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat.Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože. Správný nůž Vždy používejte ten správný nůž – velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž.