10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 44443589

KLAUSBERG Šunkovar 1,5Kg Teploměr Sáčky Kb-7588

KLAUSBERG Šunkovar 1,5Kg Teploměr Sáčky Kb-7588

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
ŠUNKOVAR 1,5kg TEPLOMĚR SÁČKY KLAUSBERG KB-7588 Klausberg Šunkovar je speciální kuchyňský spotřebič určený pro vaření různých druhů šunek, mletých a jiných masných výrobků. Jednoduchá obsluha a konstrukce. Skládá z hlavní nádoby, přítlačné desky a víka s pružinou. Umožňuje připravit až 1,5 Celý popis
Ušetříte 299 Kč 1 225 Kč
926 Kč
Zboží od: MBGroup
Ušetříte 299 Kč 1 225 Kč
926 Kč
S novou kartou za

25.7.2024 - 26.7.2024 na vaší adrese

Popis

ŠUNKOVAR 1,5kg TEPLOMĚR SÁČKY KLAUSBERG KB-7588

Klausberg

Šunkovar je speciální kuchyňský spotřebič určený pro vaření různých druhů šunek, mletých a jiných masných výrobků. Jednoduchá obsluha a konstrukce. Skládá z hlavní nádoby, přítlačné desky a víka s pružinou. Umožňuje připravit až 1,5 kg masného výrobku najednou. Na boku hrnce je zásuvka s otvorem pro přímé měření teploty masové náplně. K tomu slouží kvalitně zpracovaný teploměr z nerezové oceli ideální pro pečení různých druhů masa. Speciální stupnice přesně indikuje ideální teplotu pečení drůbeže, vepřového, telecího, jehněčího a hovězího masa. Teplotní rozsah 0°C – +120°C.

Balení obsahuje také mikroténové sáčky 17×32 cm, v balení 10 Ks. Použití sáčků usnadňuje vkládání masa do nádoby i vyjmutí již hotového masného výrobku. Výrobek je kompletně vyroben z PE, schválen pro styk s potravinami. Tloušťka fólie 0,04 mm.

 

Rozměry šunkovaru:

Kapacita: 1.5l

Celková výška: 19.5 cm

Výška tubusu: 17 cm

Průměr 11.5 cm

Rozměry sáčků:

Šířka výrobku: 17 cm

Výška výrobku: 32 cm (10 Ks. )

Způsob přípravy masa v šunkovaru.

-Vybraný kus masa by měl být marinován již den předem, aby stihl prosáknout všemi vůněmi koření.

-Nakládané maso přendáme do speciálního fóliového sáčku a poté vložíme do hlavní nádoby.

-Umístíme přítlačný nástavec s pružinou a víkem, čímž uzavřeme šunkovar s masovou náplní.

-Šinkovač vložíme do hrnce a naplníme vodou do 3/4 výšky přístroje.

 

-Začínáme ohřívat vodu a vařit šunku podle zvoleného receptu. Obvykle by měla vařit při teplotě vody cca. 75–80 °C po dobu 2–3 hodin, aby teplota masa uvnitř šunkovaru zvýšila na cca. 72°C. Rozhodně by neměla překročit 80–90 °C.

-Kontrolujeme teplotu pomocí externího teploměru. Nepřipouštíme však var vody. Šunka má vařit, ne vařit.

-Po dokončení vaření šunky šunkovar ochladíme a polijeme studenou vodou. Necháme vychladnout, dáme do lednice a až po uplynutí dne, kdy maso získá kompaktní konzistenci, vytáhneme sáček s hotovou šunkou.