Specio Estragon 20g
Popis
Pro objednání kartónku zadejte 15 ks ESTRAGON Estragon, celým jménem pelyněk estragon, vyniká svou mírně hořkosladkou chutí a výraznou vůní po anýzu. Tato bylinka je oblíbená zejména ve francouzské kuchyni. Estragon přidávejte do pokrmů vždy jen po špetkách, svou chuť i vůni totiž uvolňuje postupně. Nejideálnější je, přidat estragon těsně před dovařením, díky tomu se v pokrmech zachová jeho výrazné aroma. Ideální kombinace s touto bylinkou je s drůbeží a rybami. Hodí se i do pečených či dušených mas a k zeleninovým či vaječným pokrmům. Často se využívá také při přípravě bylinkových másel nebo k aromatizování vinných octů a olivových olejů. Špetkou estragonu nezkazíte ani polévku, omáčku, majonézu nebo marinádu. Koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. Nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit? Nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu. Země původu: Polsko Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmotnost: 20 g Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika