10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 7597267

Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,: Technologie přípravy pokrmů 1

Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,: Technologie přípravy pokrmů 1

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uch Celý popis
152 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
152 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

7.3.2025 na výdejním místě
7.3.2025 - 12.3.2025 na vaší adrese

Popis

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.

  • počet stran: 88
  • produkt: Knihy – paperback
  • datum vydání: 1.6.2010
  • šířka: 206mm
  • výška: 8mm
  • hmotnost: 260g
  • ISBN: 80–7168–912–2