Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,: Technologie přípravy pokrmů 1
Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,: Technologie přípravy pokrmů 1
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uch
Celý popis
152 Kč
Zboží od:
BOOKTOOK
152 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
7.3.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
7.3.2025 -
12.3.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
- počet stran: 88
- produkt: Knihy – paperback
- datum vydání: 1.6.2010
- šířka: 206mm
- výška: 8mm
- hmotnost: 260g
- ISBN: 80–7168–912–2