10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Trnková Klára: Zázračné bylinky baší babičky Tscharner Gisula: Les a louka na talíři - 150 receptů z divoké kuchyně
Trnková Klára: Zázračné bylinky baší babičky

Obyčejné bylinky sbíraly naše babičky v přírodě i pěstovaly na svých zahrádkách. Používaly se pak k léčení, ke kosmetickým účelům, ale i v kuchyni jako koření a někdy také jako zelenina.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Trnková Klára: Zázračné čaje Tscharner Gisula: Les a louka na talíři - 150 receptů z divoké kuchyně
Trnková Klára: Zázračné čaje

V oblíbené knížce Zázračné čaje najdeme návody na přípravu bylinných i jiných čajů, jež pomáhají při různých běžných obtížích a přispívají ke zlepšení zdravotního stavu. Některé zase uklidní nebo trochu pozvednou špatnou náladu.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Tscharner Gisula: Les a louka na talíři - 150 receptů z divoké kuchyně Tscharner Gisula: Les a louka na talíři - 150 receptů z divoké kuchyně
Tscharner Gisula: Les a louka na talíři - 150 receptů z divoké kuchyně

Od svěží zelené louky a okraje lesa až po pastviny a zahrady kolem domů: všude tam najdete chutné divoké byliny a plody, které navíc blahodárně působí na váš organismus.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Tschechische Küche Tůma Jaroslav: Na houby s Jardou - Nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře
Tschechische Küche

Česká kuchařka v němčině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.

můžete mít 20.11. - 22.11.

Tuháčková Dana: Sladká inspirace - O Kapku lepší sladkosti Marzicake Tůma Jaroslav: Na houby s Jardou - Nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře
Tuháčková Dana: Sladká inspirace - O Kapku lepší sladkosti Marzicake

„Když mi bylo 9 let, dostala jsem od své babičky velký černo-šedý sešit. Do něj jsem si společně s ní zapisovala recepty sladkostí. Vůbec jsem netušila, že mě ten sešit bude provázet celý můj život v kuchyni.“ Mgr. Dana Tuháčková.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Tůma Jaroslav: Na houby s Jardou - Nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře Tůma Jaroslav: Na houby s Jardou - Nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře
Tůma Jaroslav: Na houby s Jardou - Nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře

321 praktických rad, co nasbírat 123 skvělých návodů, jak to uvařit

Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich zpracováním v kuchyni zabývá čtyři desítky let.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Tvarohové zákusky a dezerty Tým smarticular.net: Jedlé město - Vyjděte do ulic! 36 zdraví prospěšných rostlin hned za humny a př
Tvarohové zákusky a dezerty

Recepty od babičky s fotopostupem

můžete mít 18.11. - 19.11.

Tvarohové zákusky a dezerty Tým smarticular.net: Jedlé město - Vyjděte do ulic! 36 zdraví prospěšných rostlin hned za humny a př
Tvarohové zákusky a dezerty

Recepty od babičky s fotopostupem

můžete mít 20.11. - 22.11.

Tým smarticular.net: Jedlé město - Vyjděte do ulic! 36 zdraví prospěšných rostlin hned za humny a př Tým smarticular.net: Jedlé město - Vyjděte do ulic! 36 zdraví prospěšných rostlin hned za humny a př
Tým smarticular.net: Jedlé město - Vyjděte do ulic! 36 zdraví prospěšných rostlin hned za humny a př

Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani náhodou! Stranou od nákupních center a hlavních tříd je možné v každém městě objevit překvapivě zdravé poklady rostlinné říše.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Tým smarticular.net: Konec plýtvání jídlem - Více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zb Tým smarticular.net: Konec plýtvání jídlem - Více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zb
Tým smarticular.net: Konec plýtvání jídlem - Více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zb

JAK MÉNĚ PLÝTVAT POTRAVINAMI Plýtvání se týká nás všech – a my všichni s tím můžeme něco dělat! Než se potraviny dostanou na náš stůl, zmizí v odpadcích průměrně jedna třetina z nich, z toho přibližně polovinu vyhodíme doma.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Tým smarticular.net: Ocet - Univerzální domácí prostředek, více než 150 způsobů použití pro zdraví, Tým smarticular.net: Konec plýtvání jídlem - Více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zb
Tým smarticular.net: Ocet - Univerzální domácí prostředek, více než 150 způsobů použití pro zdraví,

Ocet je snad nejpodceňovanější domácí přírodní prostředek – mnoha konvenčních produktů používaných v kuchyni, koupelně a vůbec v celé domácnosti se můžete klidně ihned zbavit, pokud začnete používat ocet.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Týna Skalická: Neber to jídlo tak vážně II - aneb #jimnormalne Tým smarticular.net: Konec plýtvání jídlem - Více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zb
Týna Skalická: Neber to jídlo tak vážně II - aneb #jimnormalne

Máš pocit, že za každý gram cukru, který si neodepřeš, si zasloužíš nějaký trest? Zkus se radši na potraviny podívat trochu jinak! Neexistuje totiž špatná strava – je to vždy jen jídlo, které by ti mělo dělat radost a dodávat energii.

můžete mít 19.11. - 21.11.