10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Joachim Mayer: Bylinky do kuchyně - Více než 99 rad pro rychlé řešení problémů Ivana Stenzlová: Šance pro ženu 40+ - jak vyladit svou váhu, hormony, výživu a zdraví
Joachim Mayer: Bylinky do kuchyně - Více než 99 rad pro rychlé řešení problémů

Stručné a výstižné rady, které vám pomohou k úspěšnému pěstování bylinek do kuchyně – Na první pohled, bez dlouhého hledání, listování a čtení bleskurychle zjistíte.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Ivana Stenzlová: Šance pro ženu 40+ - jak vyladit svou váhu, hormony, výživu a zdraví Ivana Stenzlová: Šance pro ženu 40+ - jak vyladit svou váhu, hormony, výživu a zdraví
Ivana Stenzlová: Šance pro ženu 40+ - jak vyladit svou váhu, hormony, výživu a zdraví

Propojení západní a východní medicíny Průvodce hormonálními změnami Recepty podle pěti elementů Tato kniha objasňuje obtíže spojené s hormonálními změnami během klimakteria a nabízí jejich dostupná a přirozená řešení.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Alena Winnerová: Těstoviny - 270 vyzkoušených receptů Ivana Stenzlová: Šance pro ženu 40+ - jak vyladit svou váhu, hormony, výživu a zdraví
Alena Winnerová: Těstoviny - 270 vyzkoušených receptů

Kuchařka je souborem 270 vyzkoušených receptů, které lze snadno připravit z ingrediencí běžně dostupných na českém trhu. Recepty jsou jednoduché, chutné a vhodné pro každodenní vaření.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Wolf-Dieter Storl: Bylinářství - Věda i alchymie Radmila Zrůstková: Zdravě a syrově - změna je život a dobré jídlo radost
Wolf-Dieter Storl: Bylinářství - Věda i alchymie

Opravdový znalec bylin není jen botanikem či farmakologem, tedy někým, kdo zná vnější stránku rostlin a kdo si přečetl a nastudoval něco o jejich používání. Mnohem více je také okultistou – v tom smyslu, že dokáže nahlédnout pod povrch projevů světa.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Radmila Zrůstková: Zdravě a syrově - změna je život a dobré jídlo radost Radmila Zrůstková: Zdravě a syrově - změna je život a dobré jídlo radost
Radmila Zrůstková: Zdravě a syrově - změna je život a dobré jídlo radost

Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Lumira: Tajné recepty ruských bylinářů Jana Balonová: Moučníky Moderně i tradičně - Moderně i tradičně
Lumira: Tajné recepty ruských bylinářů

Celostní metody posilování zdraví. Ne náhodou se staré ruské lidové medicíně připisují překvapivé léčebné úspěchy. Důsledně jako málokterá jiná tradice se řídí základním heslem „Tělo je zrcadlem duše“.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Viktor Faktor: Staropražská kuchařka Jana Balonová: Moučníky Moderně i tradičně - Moderně i tradičně
Viktor Faktor: Staropražská kuchařka

Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Jana Balonová: Moučníky Moderně i tradičně - Moderně i tradičně Jana Balonová: Moučníky Moderně i tradičně - Moderně i tradičně
Jana Balonová: Moučníky Moderně i tradičně - Moderně i tradičně

Nevíte, jak si poradit s kynutým těstem? Jak se má správně šlehat šlehačka? Jak dlouho šlehat piškotové těsto? Zalistujte a dozvíte se to!

můžete mít 19.11. - 20.11.

Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu
Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu

Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců. Přináším vám je ve své druhé knize, která je opět velmi osobní. A co všechno se v ní dozvíte?

můžete mít 15.11. - 18.11.

Vláďa Vytásek: Můj bylinkový svět Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu
Vláďa Vytásek: Můj bylinkový svět

Knihu napsal známý bylinář s přáním, aby ti z vás, kteří chtějí poznat svět bylin a jejich léčivých vlastností, získali do začátku svého bádání co nejvíc znalostí, které vám otevřou další cestu.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Helena Vybíralová: Helenčino pečení Zámecké cukroví Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu
Helena Vybíralová: Helenčino pečení Zámecké cukroví

Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých, kdy během týdenní slavnosti dokázali hosté spolu se služebnictvem spořádat i 40 jelenů, dva tucty skřivanů a stovky kusů drůbeže, vypít k tomu sto sudů vína a ještě víc piva, se nikdy neobešlo bez vysoké spotřeby mouky.

můžete mít 19.11. - 20.11.