10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů

Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.

můžete mít 18.11. - 19.11.

The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů.

můžete mít 18.11. - 19.11.

The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů.

můžete mít 18.11. - 19.11.

The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky

Chcete se naučit vařit? Nebo už se v kuchyni nějaký čas pohybujete, ale stále to není ono? Nová kniha z dílny Apetitu vás provede přípravou oblíbených jídel, která díky srozumitelně napsaným receptům zvládne opravdu každý.

můžete mít 18.11. - 19.11.

The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky

Chcete se naučit vařit? Nebo už se v kuchyni nějaký čas pohybujete, ale stále to není ono? Nová kniha z dílny Apetitu vás provede přípravou oblíbených jídel, která díky srozumitelně napsaným receptům zvládne opravdu každý.

můžete mít 18.11. - 19.11.

The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky

Chcete se naučit vařit? Nebo už se v kuchyni nějaký čas pohybujete, ale stále to není ono?

můžete mít 20.11. - 22.11.

Thibault Geoffray: Moje healthy recepty - 80 fit receptů a efektivní cvičení pro vypracované tělo Thibault Geoffray: Moje healthy recepty - 80 fit receptů a efektivní cvičení pro vypracované tělo
Thibault Geoffray: Moje healthy recepty - 80 fit receptů a efektivní cvičení pro vypracované tělo

Kniha Thibauta Geoffraye – sportovního trenéra Instagramu! Jíst více, jíst lépe, cvičit kratší dobu! Vezměte své zdraví do svých rukou pomocí efektivního cvičení a řady zdravých a výživných receptů. Nastartujete spalování tuků a budete se cítit fit.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Thoma Michal: 77 čajů pro čajové laiky i labužníky Thibault Geoffray: Moje healthy recepty - 80 fit receptů a efektivní cvičení pro vypracované tělo
Thoma Michal: 77 čajů pro čajové laiky i labužníky

Čaj je hned po vodě druhý nejrozšířenější nápoj vůbec. Ze své kolébky ve starověké Číně se rozšířil do celého světa a dnes se pěstuje v desítkách zemí na pěti kontinentech.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Tichá Kačka: Voňavý Inspiromat - Tak trochu jiná kuchařka Tim Noakes: Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
Tichá Kačka: Voňavý Inspiromat - Tak trochu jiná kuchařka

Autorka Kačka Tichá říká: Bez mouky a cukru peču skoro deset let. Experimentovala jsem, abych shodila přebytečná kila. A to se podařilo! Nikdy nebudu striktní low carb, paleo, vegan a podobně. Nikdy jsem tyhle směry neřešila a našla si vlastní cestu.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Tim Anderson: Japonská kuchyně - Snadno a rychle Tim Noakes: Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
Tim Anderson: Japonská kuchyně - Snadno a rychle

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Tim Noakes: Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování Tim Noakes: Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
Tim Noakes: Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování

PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst.

můžete mít 18.11. - 19.11.