Tim Anderson: Japonská kuchyně - Snadno a rychle
Tim Anderson: Japonská kuchyně - Snadno a rychle
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí.
Celý popis
449 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
449 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
29.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
29.11.2024 -
3.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
- Datum vydání: 01. 08. 2019
- Počet stran: 224
- ISBN: 978–80–7617–448–1
- Vazba: Pevná bez přebalu lesklá