Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
Popis
17. kuchařka z Edice Apetit
Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost – klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni – začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány.
Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem – menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).
- počet stran: 164
- produkt: Knihy – vázané
- datum vydání: 1.10.2014
- šířka: 199mm
- výška: 17mm
- hmotnost: 802g
- ISBN: 978–80–87575–21–5