Petr Stupka: Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky
Petr Stupka: Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba).
Celý popis
116 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
116 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
5.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
5.12.2024 -
9.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
- Datum vydání: 01. 09. 2016
- Počet stran: 76
- ISBN: 978–80–7339–121–8