10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 15357286

Petr Stupka: Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky

Petr Stupka: Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky

Autor: Petr Stupka
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Celý popis
116 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
116 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

5.12.2024 na výdejním místě
5.12.2024 - 9.12.2024 na vaší adrese

Popis

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
  • Datum vydání: 01. 09. 2016
  • Počet stran: 76
  • ISBN: 978–80–7339–121–8