Mleté maso (Edice Apetit)
Mleté maso (Edice Apetit)
Popis
První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa.
Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připravené ve verzi na party, lasagne ve formě polévky nebo svěží karbanátky s jablky.
Podle kuchařky Mleté maso připravíte polévky, pohoštění, rychlá jídla i pokrmy na slavnostní stůl. Přidali jsme praktické tipy, jak sestavit dokonalé masové kuličky nebo sekanou podle svého gusta, a také kapitolu, v níž radíme, jak snížit spotřebu masa a nahradit část zeleninou, luštěninami nebo houbami. Recepty jsme poctivě vyladili v redakční kuchyni Apetitu, vařili, ochutnávali a několik receptů upravili a vyzkoušeli znovu. To abychom měli jistotu, že ve vaší kuchyni už se nic nepokazí. Věříme, že řada receptů z knihy se hravě probojuje mezi vaše nejoblíbenější jídla.
V kuchařce Mleté maso najdete tyto kapitoly:
•Polévky
•Drobnosti
•Velké pecky
•Kuličky & šišky
•Placičky
•Vyrábíme, anebo fixlujeme
•Odlehčujeme
•Servis
- počet stran: 164
- produkt: Knihy – vázané
- datum vydání: 17.2.2023
- šířka: 216mm
- výška: 15mm
- hmotnost: 712g
- ISBN: 978–80–88409–63–2