Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Celý popis
264 Kč
Zboží od:
BOOKTOOK
264 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
5.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
5.12.2024 -
6.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Recenze (0)
0
0