Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Celý popis
264 Kč
Zboží od:
BOOKTOOK
264 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
5.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
5.12.2024 -
6.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
- počet stran: 180
- produkt: Knihy – paperback
- datum vydání: 1.4.2015
- šířka: 195mm
- výška: 13mm
- hmotnost: 715g
- ISBN: 978–80–87575–39–0