10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6782697

Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Celý popis
264 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
264 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

5.12.2024 na výdejním místě
5.12.2024 - 6.12.2024 na vaší adrese

Popis

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

  • počet stran: 180
  • produkt: Knihy – paperback
  • datum vydání: 1.4.2015
  • šířka: 195mm
  • výška: 13mm
  • hmotnost: 715g
  • ISBN: 978–80–87575–39–0