Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Počet tablet/porcí
Příchuť
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou.
můžete mít 17.12. - 18.12.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
můžete mít 17.12. - 18.12.
Opečené mleté maso je dochucené rajčatovou omáčkou s osmaženou cibulkou a decentně okořeněné oreganem.
můžete mít 13.1. - 15.1.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 13.1. - 15.1.
Bezmasá, italská omáčka ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek.
můžete mít 13.1. - 15.1.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
můžete mít 13.1. - 15.1.
Hustá polévka s kousky hovězího a vepřového masa, červené řepy, zelí, brambor a kořenové zeleniny.
můžete mít 13.1. - 15.1.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Výraznou chuť dodávají lesní houby. NÁŠ TIP! K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
můžete mít 13.1. - 15.1.
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
můžete mít 13.1. - 15.1.
Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylejte. Brambory samotné ohřejte obvyklým způsobem.
můžete mít 13.1. - 15.1.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem.
můžete mít 13.1. - 15.1.
Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou.
můžete mít 13.1. - 15.1.