Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Barva
Hmotnost
Šířka
Výška
Hloubka
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Při přípravě espressa je nezbytné, aby namletá kávová zrna byla uvnitř filtru rovnoměrně rozmístěna a k tomu potřebujete tzv. tamper. Tento pěchovadlo je vyrobeno z vysoce kvalitního hliníku a
můžete mít 24.7.
Smaltovaná džezva vhodná na plynové, elektrické a sklokeramické sporáky.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Kávovar BRAUER se nejlépe hodí do kuchyně milovníků aromatických nápojů, kteří už mají dost toho, že jim v šálku plave kávová sedlina.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Kompatibilní s následujícími kávovary: – Vodní filtr pro automatické kávovary značek Philips Saeco, Lavazza a Gaggia- Pro ochranu proti vodnímu kameni- Prodlužte životnost Vašeho kávovaru- Nečistoty ve vodě, jako je např: chlór, olovo nebo měď jsou redukovány- Nutné vyměnit po 2 měsících použí…
můžete mít 30.7. - 1.8.
Vodní filtr BIO pro kávovary Krups, AEG, Bosch, Siemens. Filtrová náplň se vkládá do zásobníku na vodu. Filtruje z automatu nežádoucí látky jako vápník, chlor, karbonáty a těžké kovy. Filtrovací granulát, obsažený v náplni, je čistě organický, tzn.
můžete mít 30.7. - 1.8.
Provedení: nerezová ocel Objem: 700 ml.
můžete mít 25.7. - 29.7.
Kávovar BRIA, 6 šálků je tradiční kávovar pro domácí přípravu chutné silné kávy. Je vhodný pro použití na plynových, elektrických a sklokeramických deskách. Hliníkové tělo kávovaru již po několika šálcích získá patinu, která je pro správnou chuť kávy nepostradatelná.
můžete mít 25.7. - 29.7.
MOKA KONVIČKA 100ML KAFFE Lamart LT7075 Konvička pro tradiční přípravu italské překapávané espresso kávy vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli 18/10.
můžete mít 24.7. - 25.7.
Vodní filtr pro kávovary značek Bosch, Siemens, Neff, Gaggenau, Sencor. Filtrová náplň se vkládá do zásobníku na vodu. Filtruje z vody nežádoucí látky jako vápník, chlor, karbonáty a těžké kovy. Výkon filtru je cca 2 měsíce.
můžete mít 30.7. - 1.8.
Země původu kávy: Odrůda: Bourbon,Caturra, Typica Způsob zpracování: Káva se zpracovává na bázi kávovníku: Místo pěstování: 1100 – 1200 m n.
můžete mít 29.7. - 31.7.
Země původu: Kolumbie Oblast: Huila Odrůda: Colombia, Caturra, Castillo Způsob zpracování: Místo pěstování: 1600 m n.
můžete mít 29.7. - 31.7.
Země původu: Brazílie Oblast: Minas Gerais, Cerrado Odrůda: Bourbon, Mudo Nuovo Způsob zpracování: Poloha pěstování: 800 – 1300 m n.
můžete mít 29.7. - 31.7.