10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 31561924

Orava Pákový espresso kávovar ES-300

Orava Pákový espresso kávovar ES-300

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Pákový espresso kávovar Elegantní a kompaktní design s nerezovou úpravou Možnost použít mletou kávu i všechny druhy porcované kávy Provozní tlak: 15 bar Odnímatelná nádoba na vodu o objemu 1,6 l Nerezová tryska k napěnění mléka pro krémovou pěnu Vyjímatel… Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
3 899 Kč
3 899 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
Jiní prodejci
S novou kartou za

Popis

Pákový espresso kávovar Elegantní a kompaktní design s nerezovou úpravou Možnost použít mletou kávu i všechny druhy porcované kávy Provozní tlak: 15 bar Odnímatelná nádoba na vodu o objemu 1,6 l Nerezová tryska k napěnění mléka pro krémovou pěnu Vyjímatel

Privátní barista od Oravy!

Mistrem pro přípravu excelentního espressa i lehoučkého mléčného kapučína je pákový espresso kávovar Orava ES-300. Kávě skutečně rozumí a je stvořen tak, aby při přípravě espressa zohlednil všechny faktory pro dokonalý výsledek.

Elegantní a kompaktní design s nerezovou úpravou. Možnost použít mletou kávu i všechny druhy porcované kávy. Provozní tlak: 15 bar. Odnímatelná nádoba na vodu o objemu 1,6l. Nerezová tryska k napěnění mléka pro krémovou pěnu. Světelná signalizace přípravy a provozu. Tepelná pojistka proti přehřátí.

Poctivá káva! ES-300

Provozní tlak

Kávovar ES-300 má tlak 15 barů – na espressu tak dokáže vyčarovat zlatavou krémovou pěnu, která mu dodává bohatou chuť a podmanivé aroma.

Páka na vložení umleté kávy

Pomletou kávu je třeba dostatečně upěchovat. Používá se k tomu nástroj připomínající velké razítko – zvaný tamper. Je důležité, aby káva byla upěchována rovnoměrně – aby voda protékala stejně rychle celou plochou kávy.

ES-300 páka
napeňovacia dýza - ES-300

Lahodné kapučíno? Žádný problém.

Díky napěňovací trysce si hravě poradíte také s přípravou lahodného kapučína. Díky světelné signalizaci přípravy a provozu budete přesně vědět, kolik kroků vás dělí od prvního douška.

Kávová klasika z Itálie

Kvalitní kapučíno je rozděleno na rovnoměrné třetiny. 1/3 kávy, 1/3 teplého mléka, 1/3 zpěněného mléka. Množství teplého mléka + získané pěny je tedy dvojnásobkem připravené kávy.
Kapučíno - ES-300