10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 42268432

CS Solingen Sada litinového nádobí na grilování a vaření na otevřeném ohni 9 ks PARILLA

CS Solingen Sada litinového nádobí na grilování a vaření na otevřeném ohni 9 ks PARILLA

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Sada obsahuje vše potřebné pro vaření a grilování na otevřeném ohni. Sada obsahuje:
  • hrnec s poklicí průměr 26 cm, výška 10 cm
  • rendlík s poklicí průměr 18 cm, výška 9,5 cm
  • pánev průměr 30 cm, výška 5 cm.
Celý popis
1 972 Kč
1 972 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

7.1.2025 na výdejním místě
7.1.2025 - 10.1.2025 na vaší adrese

Popis

Sada obsahuje vše potřebné pro vaření a grilování na otevřeném ohni.

Sada obsahuje:

  • hrnec s poklicí průměr 26 cm, výška 10 cm

  • rendlík s poklicí průměr 18 cm, výška 9,5 cm

  • pánev průměr 30 cm, výška 5 cm.

  • oboustranná grilovací deska 43 × 23 cm – jedna strana je rovná plocha, druhá žebrovaná

  • podložka pod nádobí

  • pomocná tyč k manipulaci s nádobím v ohni

  • dřevěný úložný box

  • možnost použítí na všechny varné povrchy včetně indukce

  • lze mýt v myčce na nádobí


Neocenitelné vlastnosti litiny ovlivňují chuť připravovaných pokrmů. Nádobí je také odolné vůči vysokým teplotám. S úspěchem je lze použít na smažení, pečení, ale i do role, tkz. horké talíře. V posledním případě rozehřejeme prázdnou nádobu na sporáku nebo v troubě a do ní pak vložíme hotový pokrm.


Nádobí vyrobené z litiny dokonale uchovává teplo a umožňuje tak vaření a pečení při nízkých teplotách. Největší výhodou litiny je však efektivní a rovnoměrné rozložení tepla bez ohledu na to, zda je pánev používána na sporáku nebo v troubě.


Po každém použití omyjte teplou vodou se saponátem, osušte a vymažte tukem, abyste zabránili korozi.

Před prvním použitím odstraňte antikorozní rostlinný olej z nádoby – umyjte nádobí v horké vodě s vhodným neabrazivním mycím prostředkem a vytřete do sucha. Poté vymažte pánev tukem nebo olejem a důkladně prohřejte. Po vychadnutí otřete přebytečné množství tuku.