Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Masahiro BWH Carving 200 mm [14061] Masahiro BWH Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer, určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa. Má podobnou vel
můžete mít 29.5. - 30.5.
Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 200×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože vyrobené z velmi tvrdé oceli.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 250×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože vyrobené z velmi tvrdé oceli.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 210mm [10022] Masahiro Takohiki s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Tako
můžete mít 29.5. - 30.5.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 210mm [10012] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční
můžete mít 29.5. - 30.5.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 240mm [10013] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční
můžete mít 29.5. - 30.5.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 270mm [10014] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční
můžete mít 29.5. - 30.5.
Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055] Bunka je univerzální nůž, který bude perfektní pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochou zadní část čepele. Charakteristický obrácený profil tanto dává čepeli obratnou a jemnou špičku a jedinečnou a poutavou estetiku. Tent
můžete mít 29.5. - 30.5.
Jedná se o jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, odvozený z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Masahiro MV-H Boning 160mm Ohebný nůž [14972] Masahiro MV-H Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. D
můžete mít 29.5. - 30.5.
Masahiro MV-H Carving 200mm Ohebný nůž [14962] Masahiro MV-H Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer určeného pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa. Má
můžete mít 29.5. - 30.5.
Masahiro MV-H Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který bývá označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Nůž Masahiro MV-L Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři vlastnosti“ nebo „tři ctnosti“. Tím je myšlena skutečnost, že tento nůž, jehož charakteristický vzh
můžete mít 29.5. - 30.5.
Masahiro MV Utilitys délkou čepele150 mmje univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející z oblasti Tokia se mírně liší od Yanagi z oblasti Osaky.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Masahiro Yanagibas délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 31.5. - 4.6.