10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Masahiro Masahiro BWH Carving 200mm japonský nůž Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581
Masahiro Masahiro BWH Carving 200mm japonský nůž

Masahiro BWH Carving 200 mm [14061] Masahiro BWH Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer, určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa. Má podobnou vel

můžete mít 29.5. - 30.5.

Masahiro Masahiro Kamień Ll-1000 40113 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581
Masahiro Masahiro Kamień Ll-1000 40113

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581
Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581

Keramický ruční ořezávátko Masahiro 200×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože vyrobené z velmi tvrdé oceli.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582
Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582

Keramický ruční ořezávátko Masahiro 250×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože vyrobené z velmi tvrdé oceli.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582
Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062

Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582
Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro MS-8 Takohiki 210 mm sushi, sashimi nůž Masahiro Masahiro MS-8 Takohiki 210 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro MS-8 Takohiki 210 mm sushi, sashimi nůž

Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 210mm [10022] Masahiro Takohiki s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Tako

můžete mít 29.5. - 30.5.

Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 210 mm sushi, sashimi nůž Masahiro Masahiro MS-8 Takohiki 210 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 210 mm sushi, sashimi nůž

Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 210mm [10012] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční

můžete mít 29.5. - 30.5.

Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 240 mm sushi, sashimi nůž Masahiro Masahiro MS-8 Takohiki 210 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 240 mm sushi, sashimi nůž

Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 240mm [10013] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční

můžete mít 29.5. - 30.5.

Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 270 mm sushi, sashimi nůž Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 270 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 270 mm sushi, sashimi nůž

Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 270mm [10014] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční

můžete mít 29.5. - 30.5.

Masahiro Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055] Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 270 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055]

Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055] Bunka je univerzální nůž, který bude perfektní pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochou zadní část čepele. Charakteristický obrácený profil tanto dává čepeli obratnou a jemnou špičku a jedinečnou a poutavou estetiku. Tent

můžete mít 29.5. - 30.5.

Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052 Masahiro Masahiro MS-8 Yanagiba 270 mm sushi, sashimi nůž
Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052

Jedná se o jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, odvozený z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061 Masahiro Masahiro MV-H Carving 200mm flexibilní japonský nůž
Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061

Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro MV-H Boning 160mm Flexibilní japonský nůž Masahiro Masahiro MV-H Carving 200mm flexibilní japonský nůž
Masahiro Masahiro MV-H Boning 160mm Flexibilní japonský nůž

Masahiro MV-H Boning 160mm Ohebný nůž [14972] Masahiro MV-H Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. D

můžete mít 29.5. - 30.5.

Masahiro Masahiro MV-H Carving 200mm flexibilní japonský nůž Masahiro Masahiro MV-H Carving 200mm flexibilní japonský nůž
Masahiro Masahiro MV-H Carving 200mm flexibilní japonský nůž

Masahiro MV-H Carving 200mm Ohebný nůž [14962] Masahiro MV-H Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer určeného pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa. Má

můžete mít 29.5. - 30.5.

Masahiro Masahiro Mv-h Santoku 175 mm 14923 Masahiro Masahiro MV-L Santoku nůž 175mm [14123]
Masahiro Masahiro Mv-h Santoku 175 mm 14923

Masahiro MV-H Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který bývá označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro MV-L Santoku nůž 175mm [14123] Masahiro Masahiro MV-L Santoku nůž 175mm [14123]
Masahiro Masahiro MV-L Santoku nůž 175mm [14123]

Nůž Masahiro MV-L Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři vlastnosti“ nebo „tři ctnosti“. Tím je myšlena skutečnost, že tento nůž, jehož charakteristický vzh

můžete mít 29.5. - 30.5.

Masahiro Masahiro MV nůž 150mm 13704 Masahiro Masahiro MV-L Santoku nůž 175mm [14123]
Masahiro Masahiro MV nůž 150mm 13704

Masahiro MV Utilitys délkou čepele150 mmje univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro Mv-s Santoku 175 mm 13623 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 240mm 16229
Masahiro Masahiro Mv-s Santoku 175 mm 13623

Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 240mm 16229 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 240mm 16229
Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 240mm 16229

Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející z oblasti Tokia se mírně liší od Yanagi z oblasti Osaky.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Usuba 165mm 16238 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 240mm 16229
Masahiro Masahiro nůž Bessen Usuba 165mm 16238

Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Usuba 180mm 16239 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218
Masahiro Masahiro nůž Bessen Usuba 180mm 16239

Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218

Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219

Masahiro Yanagibas délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 31.5. - 4.6.