Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Masahiro MV-L Boning nůž 160mm [14171] Masahiro MV-L Boning s délkou čepele 160 mm je kypřicí nůž s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. Díky těmto vlastn
můžete mít 31.5. - 3.6.
Nůž Masahiro MV-L Utility 150mm [14104] Masahiro MV-L Utility s délkou čepele 150 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. MV-L
můžete mít 31.5. - 3.6.
Masahiro MV-S Pracovní nůž 120mm [13602] Univerzální nůž Masahiro MV-S Utility s délkou čepele 120 mm je menší verzí kuchařského nože. Relativně krátká čepel se dá použít i na peeling. Všestranné využití tohoto nože z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Nože řady MV-
můžete mít 31.5. - 3.6.
Masahiro BWH Chopper sekáček 180mm 788g [14093] Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek. Sekáček je nástroj, který se vám bude hodit i pro štípání velkých tvrdýc
můžete mít 31.5. - 3.6.
Masahiro BWH Chopper 150mm 674g [14092] sekací nůž Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek. Sekáček je nástroj, který se vám bude hodit i pro štípání velkých tvr
můžete mít 31.5. - 3.6.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 250×10mm [40582] Keramický ruční brousek Masahiro 250×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože z velmi tvrdé oceli.
Výro
můžete mít 31.5. - 3.6.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 200×10mm [40581] Keramický ruční brousek Masahiro 200×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože z velmi tvrdé oceli.
Výro
můžete mít 31.5. - 3.6.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 200×10mm [40581] Keramický ruční brousek Masahiro 200×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože z velmi tvrdé oceli.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 250×10mm [40582] Keramický ruční brousek Masahiro 250×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože z velmi tvrdé oceli.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Masahiro BWH Kráječ nůž 270mm [14018] Kráječ Masahiro BWH Slicer s délkou čepele 270 mm je perfektní krájecí nůž. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme
můžete mít 31.5. - 3.6.
Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-104 210mm [40874] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-101 175mm [40871] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 240mm [16219] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradičn
můžete mít 31.5. - 3.6.
Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 270mm [16220] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradičn
můžete mít 31.5. - 3.6.
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 300mm [16221] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 300 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradičn
můžete mít 31.5. - 3.6.
Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 4.6. - 6.6.
Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 4.6. - 6.6.
Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 4.6. - 6.6.
Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 4.6. - 6.6.
Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 4.6. - 6.6.
Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 4.6. - 6.6.
Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 4.6. - 6.6.
Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 4.6. - 6.6.
Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 4.6. - 6.6.