10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 49015312

COFFEEDREAM Káva ETIOPIE GUJI DENBI UDDO - Gramáž: 500g, Typ kávy: Velmi jemné mletí - džezva, Způsob balení: třívrstvý sáček se zipem

COFFEEDREAM Káva ETIOPIE GUJI DENBI UDDO - Gramáž: 500g, Typ kávy: Velmi jemné mletí - džezva, Způsob balení: třívrstvý sáček se zipem

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Pražená zrnková káva ETIOPIE GUJI DENBI UDDO Gr. 1, NATURAL – MICROLOT Celý popis
489 Kč
0,98 Kč/g
Zboží od: COFFEEDREAM
489 Kč
0,98 Kč/g
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

30.12.2024 na výdejním místě
30.12.2024 - 31.12.2024 na vaší adrese

Popis

ETIOPIE GUJI DENBI UDDO Gr. 1 – natural

Země: Etiopie

Popis: káva přímo z kolébky kávy ETIOPIE. Stejným způsobem se zde káva pěstuje a zpracovává stovky let. Oblast pěstování GUJI, OROMIA s nadmořskou výškou 1500 – 2200m zpracovaná na stanici patřící společnosti Testi Trading PLC . Káva je po dobu 72hodin fermentována aby vynikla její jemná, ovocná, šťavnatá a svěží charakteristika.

Profil chuti: tóny citrusů a bergamotu, broskve, jasmínu, tropické ovoce. Káva má velmi příjemnou svěží a čistou chuť.

Kraj: Guji, Oromia

Osvědčení: MICROLOT

Výrobce: Testi Coffee

Odrůda: Heirloom

Proces : naturální

Sklizeň: od října do ledna

Odeslání: od února do dubna

Nadmořská výška: 1500 – 2200 m.n.m.

Velikost exportního balení: GrainPro 30 kg

Kvašení:

Nejprve bylo vybráno 85 % dobře zralých, 5 % polozralých a 10 % přezrálých třešní.

Třešně byly ponořeny do vodní nádrže, aby se odstranily plováky.

Po odstranění plováků byly třešně rozvlákněny a fermentovány po dobu 72 hodin.

 

Způsob sušení:

Jakmile byla fermentace dokončena, vyndali se pergameny a položili je na vyvýšené africké záhony pod parabolickou stínící sítí na 15 dní.

 

Vylepšený proces:

Tato káva je součástí našeho projektu vylepšeného procesu.

V tomto procesu se zavedla doba fermentace 72 hodin (3 dny).

Každých 24 hodin se mění stará vodu za čerstvou, studenou.

Během 5 dnů byla fermentace prodloužena při teplotě okolí 18,5–20,5 stupňů Celsia.