COFFEEDREAM Káva ETIOPIE GUJI DENBI UDDO - Gramáž: 250g, Typ kávy: Středně jemné mletí - espresso, mocca, Způsob balení: třívrstvý sáček se zipem
COFFEEDREAM Káva ETIOPIE GUJI DENBI UDDO - Gramáž: 250g, Typ kávy: Středně jemné mletí - espresso, mocca, Způsob balení: třívrstvý sáček se zipem
Popis
ETIOPIE GUJI DENBI UDDO Gr. 1 – natural
Země: Etiopie
Popis: káva přímo z kolébky kávy ETIOPIE. Stejným způsobem se zde káva pěstuje a zpracovává stovky let. Oblast pěstování GUJI, OROMIA s nadmořskou výškou 1500 – 2200m zpracovaná na stanici patřící společnosti Testi Trading PLC . Káva je po dobu 72hodin fermentována aby vynikla její jemná, ovocná, šťavnatá a svěží charakteristika.
Profil chuti: tóny citrusů a bergamotu, broskve, jasmínu, tropické ovoce. Káva má velmi příjemnou svěží a čistou chuť.
Kraj: Guji, Oromia
Osvědčení: MICROLOT
Výrobce: Testi Coffee
Odrůda: Heirloom
Proces : naturální
Sklizeň: od října do ledna
Odeslání: od února do dubna
Nadmořská výška: 1500 – 2200 m.n.m.
Velikost exportního balení: GrainPro 30 kg
Kvašení:
Nejprve bylo vybráno 85 % dobře zralých, 5 % polozralých a 10 % přezrálých třešní.
Třešně byly ponořeny do vodní nádrže, aby se odstranily plováky.
Po odstranění plováků byly třešně rozvlákněny a fermentovány po dobu 72 hodin.
Způsob sušení:
Jakmile byla fermentace dokončena, vyndali se pergameny a položili je na vyvýšené africké záhony pod parabolickou stínící sítí na 15 dní.
Vylepšený proces:
Tato káva je součástí našeho projektu vylepšeného procesu.
V tomto procesu se zavedla doba fermentace 72 hodin (3 dny).
Každých 24 hodin se mění stará vodu za čerstvou, studenou.
Během 5 dnů byla fermentace prodloužena při teplotě okolí 18,5–20,5 stupňů Celsia.