Chic By Pig Kafe jako prase - Bezkofeinová - zrnková káva Arabica/Robusta - 250g, 250 g
Popis
Tato „bezkofeinovka“ je prostě fajnovka. Je vyrobena šetrným zůsobem, metodou Swiss Water Decaf, beroucí ohled jak na přírodu, tak i na výslednouchuť kávy. Proto, i přesto, že je zbavena kofeinu, je pořád ideální pro presíčko jako prase, včetně alternativních příprav, výtečně se snoubí s mléčnými specialitami. V téhle fajnovce pocítíte čokoládov tóny, lískové oříšky a mandle. V dochuti pak můžete cítit náznaky pražených obilovin.
Proč „Kafe jako prase“
Zakladatelé značky, Kačka a Janík Kupcovi, milují dobré jídlo a pití, a ještě než přišly na svět jejich děti, Jonáš a Florian, milovali po práci „legraci.“ Hlavu si, mimo sportu, čistili popovídáním u dobré kávy v oblíbených kavárnách. Tuhle kavárenskou „legraci“ jim ale děti tak trochu „utly.“ Znáte to – starší po chvíli těžce znuděn a ten mladší neustále někde na útěku, spouštějící se střemhlav na odrážedle z nejvyšších kopečků, co se zrovna v okolí nacházejí. A tak se rozhodli, že si tak na pár let přenesou kavárnu domů a dopřejí ji i rodičům, kteří jsou na tom podobně jako oni. Pár let jim to trvalo, ale pak se spojili konečně s těmi pravými odborníky na kávu a její pražení a tradááá, KAFE JAKO PRASE je tu. Užijte si ho, stejně jako čas strávený u jeho popíjení.
Ideální pro: presíčko s pěnou jako prase a i alternativní přípravy, výtečně se snoubí s mléčnými specialitami
Stupeň pražení: Středně pražená káva na italský způsob
Aroma: Výrazné sladké aroma s tóny makadamů
Kyselost: Nulová acidita/kyselost
Tělo: Plné tělo s výraznou dochutí karamelu
Odkud: Kávová zrna z plantáží ze zemí Brazílie, Guatemala, Costa Rica, Etiopie, Tanzanie, Dominikánská republika, Indie a Indonésie.
Verze: zrnka nebo mletá
80% Arabica 20% Robusta
Vyrobeno v ČR
Skladování kávy – káva je dodávána v obalech s jednostrannými propustnými ventilky, které propouští vzduch ven a zároveň zamezují přístupu vzduchu dovnitř – takto je káva velmi dobře chráněna před prvním otevřením.
Po otevření a následném uzavření je důležité zamezit přístupu vzduchu, světla a vlhkosti, proto doporučujeme obal se zbývající kávou „zabalit“, odstranit přebytečný vzduch a zajistit proti otevření – např. omotat gumičkou či uzavřít kolíčkem. Dále je vhodné kávu v obalu umístit na temné místo s pokojovou, ideálně však nižší, teplotou a vyhnout se exponovanému přehřátému místu – např. blízkosti spotřebičů apod. Skladování v lednici se nedoporučuje.