Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
URBAN FARMER Santoku 17 cm
můžete mít 22.7.
Wusthof vykosťovací nůž 16 cm – Classic Popis výrobku Vykosťovací nůž je určen k oddělení všech druhů masa od kostí. Dlouhá zakřivená čepel snadno klouže po kosti a umožňuje přesnou práci. O řadě CLASSIC CLASSIC by WÜSTHOF je největší kolekcí mezi řadami světových výrobců nožů.
můžete mít 24.7. - 25.7.
Blok s noži Classic 12 dílů
Momentálně nedostupné
IKON Sada nožů 3 ks
Momentálně nedostupné
Kuchařský nůž Wüsthof IKON 1010530120 je univerzální nůž s dvojitým kováním, ideální na krájení masa, zeleniny, ovoce i na sekání bylinek. Čepel dlouhá 20 cm s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15. Rukojeť je ze dřeva Grenadill, s unikátním žilkováním, které dělá každý nůž jedinečným. Nevhodný do myčky
Momentálně nedostupné
Špikovací nůž Wüsthof IKON 1010530409 je všestranný nůž, ideální na krájení, čištění a dekorování ovoce a zeleniny, i na špikování masa. Úzká špičatá čepel dlouhá 9 cm s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15. Rukojeť je ze dřeva Grenadill, s unikátním žilkováním, které dělá každý nůž jedinečným. Nevhodn
Momentálně nedostupné
Špikovací nůž Wüsthof IKON 10105304012 je všestranný nůž, ideální na krájení, čištění a dekorování ovoce a zeleniny, i na špikování masa. Úzká špičatá čepel dlouhá 12 cm s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15. Rukojeť je ze dřeva Grenadill, s unikátním žilkováním, které dělá každý nůž jedinečným. Nevho
Momentálně nedostupné
Nůž na šunku Wüsthof IKON 1010530720 je vhodný na porcování par excellence – na šunku, maso – pečené, vařené či syrové. Čepel s hladkou hranou o délce 20 cm z oceli X50CrMoV15. Rukojeť je ze dřeva Grenadill, s unikátním žilkováním, které dělá každý nůž jedinečným. Kombinuje trojnitový design s ušlec
Momentálně nedostupné
Nůž na chléb Wüsthof IKON 1010531023 je ideální pro řezání křupavého a čerstvého chleba, pečiva i narozeninových dortů. Čepel se zoubkovanou hranou dlouhá 23 cm z oceli X50CrMoV15. Rukojeť je ze dřeva Grenadill, s unikátním žilkováním, které dělá každý nůž jedinečným. Nevhodný do myčky nádobí.
Momentálně nedostupné
Kuchařský nůž Wüsthof Classic 1030100120 vhodný na všestranné využití v kuchyni – krájení masa, ryb, zeleniny, ovoce, sekání bylinek. Čepel s hladkou hranou o délce 20 cm z oceli X50CrMoV15. Rukojeť je z černého robustního plastu, pevně přinýtováním k čepeli.
Momentálně nedostupné
Nůž na šunku Wüsthof 1030100716 je vhodný na krájení šunky, plátů masa – surového, pečeného i vařeného. Má čepel s hladkou hranou o délce 16 cm z oceli X50Cr15MoV. Rukojeť má celokovové jádro a je z černého robustního plastu.
Momentálně nedostupné
Vykosťovací nůž Wüsthof Classic 1030101414 je vhodný na vykosťování drůbeže nebo šunky, ořezávání tučných částí masa a šlach. Má zúženou čepel dlouhou 14 cm, s hladkou hranou z oceli X50Cr15MoV navrženou pro vykostění kolem kloubů a kostí. Rukojeť je z černého robustního plastu, s celokovovým jádrem
Momentálně nedostupné
Pružný filetovací nůž Wüsthof 1030103716 je vhodný na na precizní filetování ryb, zvěřiny nebo masa. Flexibilní, ohebná čepel s délkou 16 cm z oceli X50CrMoV15 s hladkou hranou. Rukojeť je z černého robustního plastu a má celokovové jádro.
Momentálně nedostupné
Pružný filetovací nůž Wüsthof 1030103718 je vhodný na na precizní filetování ryb, zvěřiny nebo masa. Flexibilní, ohebná čepel s délkou 18 cm z oceli X50CrMoV15 s hladkou hranou. Rukojeť je z černého robustního plastu a má celokovové jádro.
Momentálně nedostupné
Wüsthof Classic Nakira 1030132617 je všestranný japonský nůž na krájení zeleniny i ovoce – tvrdého i měkkého. Má odlehčenou čepel s hladkou hranou o délce 17 cm a dutým okrajem z oceli X50CrMoV15 a prohlubněmi proti přilepení plátků potravin při krájení. Rukojeť má celokovové jádro a je z černého ro
Momentálně nedostupné
Špikovací nůž Wüsthof Ikon 1030330409 je vhodný na krájení a řezání zeleniny i ovoce, ale i na špikování masa. Má úzkou špičatou čepel s hladkou hranou s délku 9 cm z oceli X50CrMoV15. Rukojeť má celokovové jádro a je z černého syntetického materiálu POM.
Momentálně nedostupné
Vykosťovací nůž Wüsthof Ikon 1030331414 je vhodný na vykosťování drůbeže a šunky, odřezávání tučného masa a šlach. Zúžená čepel dlouhá 14 cm, s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15, je navržena pro pohodlné vykostění kolem kloubů a kostí. Rukojeť je z černého syntetického materiálu POM, s celokovovým j
Momentálně nedostupné
Vykosťovací nůž Wüsthof Ikon Creme 1030431414 je vhodný na vykosťování drůbeže a šunky, odřezávání tučného masa a šlach. Zúžená čepel dlouhá 14 cm, s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15, je navržena pro pohodlné vykostění kolem kloubů a kostí. Rukojeť je z krémového syntetického materiálu Luran, s cel
Momentálně nedostupné
Špikovací nůž Wüsthof Gourmet 1035048110 je ideální na krájení, čištění a dekorování ovoce a zeleniny, i na špikování masa. Má úzkou špičatou čepel s hladkou hranou o délce 10 cm z ušlechtilé oceli X50CrMoV14. Rukojeť je z hygienického bezešvého plastu v černo-šedé barvě s celokovovým jádrem.
Momentálně nedostupné
S kuchařským nožem Wüsthof Classic 14 cm je každý úkol v kuchyni hračkou. Kuchařským nožem krájíte zeleninu, maso, ryby a ovoce. S tímto všestranným pomocníkem jednoduše nasekáte bylinky, rozdrtíte zrnka pepře a oloupete stroužky česneku. Čepel je vyrobena z jednoho kusu nerezové oceli X50CrMoV15. V
Momentálně nedostupné
Loupací nůž z řady Wusthof Classic jistě zaujme svým tvarem. Zahnutý tvar čepele je uzpůsoben pro klasické loupání a čištění ovoce a zeleniny, ale také pro vyřezávání a tvarování. Čepel z oceli X50CrMoV15 se snadno udržuje a proto ji nabrousíte již pár tahy, což je při práci s jemnými detaily při zd
Momentálně nedostupné
Krájecí nůž Wüsthof Classic 1040103208 vhodný na loupání, dekorování, sekání a kostkovaný potravin, zejména zeleniny. Má čepel s hladkou rovnou hranou o délce 8 cm z jednoho kusu speciální temperované oceli s vysokým obsahem uhlíku, aby byla zajištěna vynikající odolnost. Rukojeť je trojnitová, z č
Momentálně nedostupné
Tento kuchařský nůž Wüsthof Classic 16 cm je podobný „běžnému“ kuchařskému noži Wüsthof Classic. Hlavním rozdílem mezi těmito dvěma noži je výbrus. Zatímco „běžný“ nůž má ostří zakončené širší částí, která připomíná záštitu, tento model má výbrus po celé délce a umíte tak využít celou čepel. Kromě t
Momentálně nedostupné
Japonský nůž Wüsthof CLASSIC SANTOKU pro přípravu jídel evropské i asijské kuchyně. Široká klasická čepel s hladkou hranou dlouhá 14 cm pro jemné a přesné krájení, s prohlubněmi proti přilepení plátků jídla na čepel. Rukojeť je z černého syntetického materiálu POM.
Momentálně nedostupné