Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu …
Momentálně nedostupné
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu …
Momentálně nedostupné
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu …
Momentálně nedostupné
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu …
Momentálně nedostupné
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu …
Momentálně nedostupné
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu …
Momentálně nedostupné
- země původu: Indie – region: Karnataka – druh: 100% Arabica – odrůda: Catimor – nadmořská výška: 1100 – 1250 m n. m. – sklizeň: květen – duben – zpracování: mokrá metoda (washed) – stupeň pražení: …
Momentálně nedostupné
- země původu: Brazílie, Uganda – region: Patrocinio (Minas Gerais); Odrůda: Acaiá, Yellow Catuaí; Zpracování: mokrá metoda (washed) – region: Varjao de Minas (Cerrado of Minas); Odrůda: Yellow Bourbon; …
Momentálně nedostupné
- země původu: Mexico, Brazílie – druh: 100% Arabica – odrůda: Typica, Bourbon, Caturra, Red Bourbon – nadmořská výška: 1200 – 1750 m n. m – sklizeň: říjen – prosinec – profil pražení: medium – chuť: …
Momentálně nedostupné
- země původu: Nikaragua – region: Jinotega – druh: 100% Arabica – odrůda: Caturra – zpracování: mokrá metoda (washed) – nadmořská výška: 1150 – 1500 m n. m. – profil pražení: medium – chuť: ovocné tóny, …
Momentálně nedostupné
- země původu: Tanzánie – region: Kilmanjaro – druh: 100% Arabica – odrůda: Kent, Bourbon – nadmořská výška: nad 1500 m n. m. – zpracování: mokrá metoda (washed) – profil pražení: medium – chuť: ovocné …
Momentálně nedostupné
Země původu obilí: Brazílie / Keňa Způsob zpracování: Hodnocení v pohárech: 84 / 86,5 bodů.
Momentálně nedostupné
Země původu obilí: Brazílie / Keňa Způsob zpracování: Hodnocení v pohárech: 84 / 86,5 bodů.
Momentálně nedostupné
Země původu obilí: Tanzanie / Etiopie Způsob zpracování: Hodnocení v šálcích: 84,5 / 81 bodů.
Momentálně nedostupné
Země původu obilí: Tanzanie / Etiopie Způsob zpracování: Hodnocení v šálcích: 84,5 / 81 bodů.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Rwanda / Etiopie Způsob zpracování: Přírodní Hodnocení v šálcích: 84,5 / 87 bodů.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Rwanda / Etiopie Způsob zpracování: Přírodní Hodnocení v šálcích: 84,5 / 87 bodů.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Rwanda Oblast:Kamonyi Způsob zpracování: Odrůda: Red Bourbon Lokalita pěstování: 1 500 – 1 800 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Rwanda Oblast:Kamonyi Způsob zpracování: Odrůda: Red Bourbon Lokalita pěstování: 1 500 – 1 800 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Rwanda Oblast: Kigoma, Huye Odrůda: Red Bourbon Ošetření: přírodní Místo pěstování: Hodnocení při kalichaci: Vhodné pro pěstování v moštárně: Chtěli jsme, aby naše narozeninové menu obsahovalo kávy, které nás provázejí od samého začátku naší cesty.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Rwanda Oblast: Kigoma, Huye Odrůda: Red Bourbon Ošetření: přírodní Místo pěstování: Hodnocení při kalichaci: Vhodné pro pěstování v moštárně: Chtěli jsme, aby naše narozeninové menu obsahovalo kávy, které nás provázejí od samého začátku naší cesty.
Momentálně nedostupné
FLOW Fruits – Flowers se nejsnáze připravuje v kávovaru typu pour-over – je jedno, jestli je to Moccamaster nebo Melitta – káva z nich bude stejně lahodná! Použijte poměr 7 g kávy na 100 ml nízkomineralizované vody a nechte se unášet proudem.
Momentálně nedostupné
FLOW Fruits – Flowers se nejsnáze připravuje v kávovaru typu pour-over – je jedno, jestli je to Moccamaster nebo Melitta – káva z nich bude stejně lahodná! Použijte poměr 7 g kávy na 100 ml nízkomineralizované vody a nechte se unášet proudem.
Momentálně nedostupné
FLOW Fruits – Flowers se nejsnáze připravuje v kávovaru typu pour-over – je jedno, jestli je to Moccamaster nebo Melitta – káva z nich bude stejně lahodná! Použijte poměr 7 g kávy na 100 ml nízkomineralizované vody a nechte se unášet proudem.
Momentálně nedostupné