Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Země původu zrna: Brazílie, Honduras, Kolumbie Místo pěstování: 500 – 1500 m n.
Momentálně nedostupné
Sada obsahuje šest káv po 55 gramech: Etiopie Duromina Guatemala Los Codornices Etiopie Bombe Guatemala Agua Tibia Honduras Los Naranjos Kolumbie Luis Jose Valdes
Momentálně nedostupné
Sada obsahuje šest káv po 55 gramech: Etiopie Duromina Guatemala Los Codornices Etiopie Bombe Guatemala Agua Tibia Honduras Los Naranjos Kolumbie Luis Jose Valdes
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Guaxupe Brazílie, Vietnam Odrůda: Mundo Novo, Catuai, Robusta Ošetření: Lokalita pěstování: 500 – 1350 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Guaxupe Brazílie, Vietnam Odrůda: Mundo Novo, Catuai, Robusta Ošetření: Lokalita pěstování: 500 – 1350 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Guaxupe Brazílie, Vietnam Odrůda: Mundo Novo, Catuai, Robusta Ošetření: Lokalita pěstování: 500 – 1350 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Guaxupe Brazílie, Indie Odrůda: Mundo Novo, Catuai, Parchment Ošetření: Lokalita pěstování: 500 – 1350 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu zrna: Guaxupe Brazílie, Vietnam Odrůda: Mundo Novo, Catuai, Robusta Ošetření: Lokalita pěstování: 500 – 1350 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Guatemala Oblast: Frijanes Způsob zpracování: Přírodní Odrůda: H1 Místo pěstování: 1600 – 1700 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Guatemala Oblast: Frijanes Způsob zpracování: Přírodní Odrůda: H1 Místo pěstování: 1600 – 1700 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu kávy: Guatemala Oblast: Acatenango Způsob zpracování: Poloha pěstování: 1660 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu kávy: Guatemala Oblast: Acatenango Způsob zpracování: Poloha pěstování: 1660 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Guatemala Oblast: Huehuetenango Způsob zpracování: Přírodní Odrůda: Maragogype Místo pěstování: 1900 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Guatemala Oblast: Huehuetenango Způsob zpracování: Přírodní Odrůda: Maragogype Místo pěstování: 1900 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu kávy:Guatemala Oblast:Huehuetenango Způsob zpracování: Odrůda:Caturra, Catimor, Typica Místo pěstování:1600 – 2200 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu kávy:Guatemala Oblast:Huehuetenango Způsob zpracování: Odrůda:Caturra, Catimor, Typica Místo pěstování:1600 – 2200 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu kávy: Keňa Oblast: Kirinyaga Způsob zpracování: Odrůda:SL28, SL34 Místo pěstování:1700 – 1800 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu kávy: Keňa Oblast: Kirinyaga Způsob zpracování: Odrůda:SL28, SL34 Místo pěstování:1700 – 1800 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Keňa Oblast: Nyeri Murang'a, Kiambu Místo pěstování:1600 – 2300 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Keňa Oblast: Nyeri Murang'a, Kiambu Místo pěstování:1600 – 2300 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Keňa Oblast: Nyeri Murang'a, Kiambu Místo pěstování:1600 – 2300 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Keňa Oblast: Nyeri Murang'a, Kiambu Místo pěstování:1600 – 2300 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Keňa Oblast: Nyeri Murang'a, Kiambu Místo pěstování:1600 – 2300 m n.
Momentálně nedostupné
Země původu: Keňa Oblast: Nyeri Murang'a, Kiambu Místo pěstování:1600 – 2300 m n.
Momentálně nedostupné