Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Země původu obilí: Brazílie / Keňa Způsob zpracování: Hodnocení v pohárech: 84 / 86,5 bodů.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Země původu obilí: Tanzanie / Etiopie Způsob zpracování: Hodnocení v šálcích: 84,5 / 81 bodů.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Země původu obilí: Tanzanie / Etiopie Způsob zpracování: Hodnocení v šálcích: 84,5 / 81 bodů.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Země původu obilí: Tanzanie / Etiopie Způsob zpracování: Hodnocení v šálcích: 84,5 / 81 bodů.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Země původu obilí: Tanzanie / Etiopie Způsob zpracování: Hodnocení v šálcích: 84,5 / 81 bodů.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Země původu zrna: Mexiko Způsob zpracování: Hodnocení při cuppingu:83,5 bodu.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Země původu zrna: Mexiko Způsob zpracování: Hodnocení při cuppingu:83,5 bodu.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Země původu zrna: Rwanda / Etiopie Způsob zpracování: Přírodní Hodnocení v šálcích: 84,5 / 87 bodů.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Země původu zrna: Rwanda / Etiopie Způsob zpracování: Přírodní Hodnocení v šálcích: 84,5 / 87 bodů.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Země původu zrna: Rwanda Oblast:Kamonyi Způsob zpracování: Odrůda: Red Bourbon Lokalita pěstování: 1 500 – 1 800 m n.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Země původu zrna: Rwanda Oblast:Kamonyi Způsob zpracování: Odrůda: Red Bourbon Lokalita pěstování: 1 500 – 1 800 m n.
můžete mít 26.7. - 30.7.
FLOW Fruits – Flowers se nejsnáze připravuje v kávovaru typu pour-over – je jedno, jestli je to Moccamaster nebo Melitta – káva z nich bude stejně lahodná! Použijte poměr 7 g kávy na 100 ml nízkomineralizované vody a nechte se unášet proudem.
můžete mít 26.7. - 30.7.
FLOW Fruits – Flowers se nejsnáze připravuje v kávovaru typu pour-over – je jedno, jestli je to Moccamaster nebo Melitta – káva z nich bude stejně lahodná! Použijte poměr 7 g kávy na 100 ml nízkomineralizované vody a nechte se unášet proudem.
můžete mít 26.7. - 30.7.
FLOW Fruits – Flowers se nejsnáze připravuje v kávovaru typu pour-over – je jedno, jestli je to Moccamaster nebo Melitta – káva z nich bude stejně lahodná! Použijte poměr 7 g kávy na 100 ml nízkomineralizované vody a nechte se unášet proudem.
můžete mít 26.7. - 30.7.
FLOW Fruits – Flowers se nejsnáze připravuje v kávovaru typu pour-over – je jedno, jestli je to Moccamaster nebo Melitta – káva z nich bude stejně lahodná! Použijte poměr 7 g kávy na 100 ml nízkomineralizované vody a nechte se unášet proudem.
můžete mít 26.7. - 30.7.
Nechte se unést sladkou chutí červeného ovoce namočeného do sametové hořké čokolády!
můžete mít 24.7. - 26.7.
Otevřete tuto bonboniéru a najdete v ní řadu svých oblíbených mini čokoládek: Snickers, Mars, Twix, Bounty, Galaxy, Maltesers, MilkyWay a Galaxy Caramel.
můžete mít 22.7. - 23.7.
Čokoládové dekorace ve formě srdcí na dorty, cupcakes a další dezerty. 60 ks v balení.
můžete mít 22.7. - 23.7.
Překvapte své blízké unikátním dárkem s naším Čokoládovým Malým Klíčem od značky The Daily Chocolate. Tento 100% ručně vyráběný čokoládový klíč je nejen lahodnou pochoutkou, ale také zábavným a originálním dárkem pro milovníky čokolády a nástrojů.
můžete mít 22.7. - 23.7.
Překvapte své blízké unikátním dárkem s naším Čokoládovým Klíčem od značky The Daily Chocolate. Tento 100% ručně vyráběný čokoládový klíč je nejen lahodnou pochoutkou, ale také zábavným a originálním dárkem pro milovníky čokolády a nástrojů.
můžete mít 22.7. - 23.7.
Překvapte své blízké unikátním dárkem s naším Čokoládovým Otvírákem na Víno od značky The Daily Chocolate. Tento 100% ručně vyráběný čokoládový otvírák je nejen lahodnou pochoutkou, ale také zábavným a originálním dárkem pro milovníky čokolády a vína.
můžete mít 22.7. - 23.7.
Překvapte své blízké unikátním dárkem s naším Čokoládovým Visacím Zámkem od značky The Daily Chocolate. Tento 100% ručně vyráběný čokoládový visací zámek je nejen lahodnou pochoutkou, ale také zábavným a originálním dárkem pro milovníky čokolády a netradičních nápadů.
můžete mít 22.7. - 23.7.
Barva karmínová. Vůně zajímavá a komplexní, červené ovoce, kořenitá. V chuti jemný počátek se střední perzistencí. karton 6 lahví
můžete mít 19.7. - 22.7.
V roce 1957, hrabě Federico Bossi Fedrigotti byl první, kdo rozpoznal velký potenciál Bordeaux vinice v Trentino a udělal ušlechtilé vinice. Toto ušlechtilé víno je plné vůní lesních plodů a vanilky
můžete mít 19.7. - 22.7.