Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pánev od značky TOMGAST je ideální volbou pro smažení na másle. Napomáhá tomu i sendvičové dno, které déle udrží teplo a rovnoměrně ho rozkládá po celé ploše. Na její výrobu se používá prvotřídní nerezová ocel 18/10. Ta odolá korozi a slibuje dlouhou životnost i při časté přípravě jídla.
můžete mít 3.7.
Kvalitní pánev vyrobená z vysoce leštěné nerezové oceli 18/10. Má tlusté, třívrstvé „sendvičové“ dno, zesílený nepřilnavý povlak a uvnitř mramorovou konstrukci. Rukojeť je žáruvzdorná, odvětraná a bez nýtů. Hodí se pro smažení na másle, a to i na indukci.
můžete mít 3.7.
Pánev od značky TOMGAST je ideální volbou pro smažení na másle. Napomáhá tomu i sendvičové dno, které déle udrží teplo a rovnoměrně ho rozkládá po celé ploše. Na její výrobu se používá prvotřídní nerezová ocel 18/10. Ta odolá korozi a slibuje dlouhou životnost i při časté přípravě jídla.
můžete mít 3.7.
Kvalitní pánev vyrobená z vysoce leštěné nerezové oceli 18/10. Má tlusté, třívrstvé „sendvičové“ dno, zesílený nepřilnavý povlak a uvnitř mramorovou konstrukci. Rukojeť je žáruvzdorná, odvětraná a bez nýtů. Hodí se pro smažení na másle, a to i na indukci.
můžete mít 3.7.
Kvalitní pánev vyrobená z vysoce leštěné nerezové oceli 18/10. Má tlusté, třívrstvé „sendvičové“ dno, zesílený nepřilnavý povlak a uvnitř mramorovou konstrukci. Rukojeť je žáruvzdorná, odvětraná a bez nýtů. Hodí se pro smažení na másle, a to i na indukci.
můžete mít 3.7.
Pánev od značky TOMGAST je ideální volbou pro smažení na másle. Napomáhá tomu i sendvičové dno, které déle udrží teplo a rovnoměrně ho rozkládá po celé ploše. Na její výrobu se používá prvotřídní nerezová ocel 18/10. Ta odolá korozi a slibuje dlouhou životnost i při časté přípravě jídla.
můžete mít 3.7.
Pánev od značky TOMGAST je ideální volbou pro smažení na másle. Napomáhá tomu i sendvičové dno, které déle udrží teplo a rovnoměrně ho rozkládá po celé ploše. Na její výrobu se používá prvotřídní nerezová ocel 18/10. Ta odolá korozi a slibuje dlouhou životnost i při časté přípravě jídla.
můžete mít 3.7.
Pánev od značky TOMGAST je ideální volbou pro smažení na másle. Napomáhá tomu i sendvičové dno, které déle udrží teplo a rovnoměrně ho rozkládá po celé ploše. Na její výrobu se používá prvotřídní nerezová ocel 18/10. Ta odolá korozi a slibuje dlouhou životnost i při časté přípravě jídla.
můžete mít 3.7.
Pánev od značky TOMGAST je ideální volbou pro smažení na másle. Napomáhá tomu i sendvičové dno, které déle udrží teplo a rovnoměrně ho rozkládá po celé ploše. Na její výrobu se používá prvotřídní nerezová ocel 18/10. Ta odolá korozi a slibuje dlouhou životnost i při časté přípravě jídla.
můžete mít 3.7.
Pánev s nepřilnavým povrchem od značky TOMGAST je ideální volbou pro smažení na másle. Napomáhá tomu i sendvičové dno, které déle udrží teplo a rovnoměrně ho rozkládá po celé ploše. Na její výrobu se používá prvotřídní nerezová ocel 18/10.
Momentálně nedostupné
Pánev s nepřilnavým povrchem od značky TOMGAST je ideální volbou pro smažení na másle. Napomáhá tomu i sendvičové dno, které déle udrží teplo a rovnoměrně ho rozkládá po celé ploše. Na její výrobu se používá prvotřídní nerezová ocel 18/10.
Momentálně nedostupné
Pánev s nepřilnavým povrchem od značky TOMGAST je ideální volbou pro smažení na másle. Napomáhá tomu i sendvičové dno, které déle udrží teplo a rovnoměrně ho rozkládá po celé ploše. Na její výrobu se používá prvotřídní nerezová ocel 18/10.
Momentálně nedostupné
Kvalitou a rozmanitostí portfolia si tato značka získala důvěru partnerů a zákazníků od roku 1998 na trhu polském a od roku 2006 na trhu českém a slovenském.V současnosti patří mezi leadery v mezinárodním gastronomickém prostředí.