Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
„Je to sice na palici, ale nebyl jsem dost velký”.
Pečes jsou upečené stroužky česneku v bylinkovém oleji.
Řadu Beze zbytku vyrábíme výhradně ze zachráněných plodů – těch, které jsou neprodejné pro křivý tvar, podmíru a jiné nefér vady na kráse.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Aneb Američan z Vysočan griluje. Naše originální receptura s vybranou kombinací koření. Řadu Beze zbytku vyrábíme výhradně ze zachráněných plodů – těch, které jsou neprodejné pro křivý tvar, podmíru a jiné nefér vady na kráse.
můžete mít 25.11. - 26.11.
„Nebylo jsem modelína, tak je ze mě Mangolína.“ Mangolína je naše originální pikantní mangové čatní nebo chutney, chcete-li :-).
můžete mít 25.11. - 26.11.
„I když nejsem rovná, mám pořádný grády.“ Tahle pálivé paprička ví, co říká. A v jedné skleničce našich Ohnivých křídel je jich 8–10 kusů. Řadu Beze zbytku vyrábíme výhradně ze zachráněných plodů – těch, které jsou neprodejné pro křivý tvar, podmíru a jiné nefér vady na kráse.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Zachraňujeme tolik zeleniny, že jsme museli zvětšit sklenice :-). Vznikla tak řízná, nejen vyprošťovací, čalamáda. Pochutnáte si na ní k masu nebo jen tak.
můžete mít 25.11. - 26.11.
„I s malým fíkem se dá hrát velké divadlo.“ Lehce ovíněné fíkové chutney se hodí k masu a sýrům a zmizí z vašeho stolu jen to fikne. Řadu Beze zbytku vyrábíme výhradně ze zachráněných plodů – těch, které jsou neprodejné pro křivý tvar, podmíru a jiné nefér vady na kráse.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Zachraňujeme tolik zeleniny, že jsme museli zvětšit sklenice 🙂. Tak tohle je pecka! Teda paprika. Pěkně pečená a dobře naložená
můžete mít 25.11. - 26.11.
Zachraňujeme tolik zeleniny, že jsme museli zvětšit sklenice 🙂. Inspirovali jsme se Francií a připravili verzi ratatouille, na které si pochutnáte en deux. Jen vyklopíte na pánvičku a ohřejete. Směs můžete použít také jako základ vlastní kulinářské kreace.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Zelča nadivoko nejen ke zvěřině Lehce pikantní a ideálně kyselá směs zeleniny podle receptu šéfkuchaře Honzy Kaplana (Oh My Chef).
můžete mít 25.11. - 26.11.
Dovážíme čerstvou chuť ze všech koutů světa.