10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Stubai

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Stubai Sada nožů v kufříku , 11-dílná Stubai taška na nože nylon pro 8 nožů
Stubai Sada nožů v kufříku , 11-dílná

Sada nožů v kufříku, 11-dílná, nůž na vaření 200 mm, nůž na šunku 180 mm, špikovací nůž 100 mm, sekáček 260 mm, vykošťovací nůž, kuchyňská vidlice 140 mm, nůž placatý lehký 260 mm, nůž na škrabání, vykrajovač brambor průměr 22/25 mm, brousek, hliníkový kufr černý, STUBAI

můžete mít 2.1. - 3.1.

Stubai Sada nožů v kufříku , 13-dílná Stubai taška na nože nylon pro 8 nožů
Stubai Sada nožů v kufříku , 13-dílná

Sada nožů v kufříku, 13-dílná, nůž špikovací 100 mm, vykošťovací nůž 130 mm, nože na vaření 160 mm a 200 mm, kuchyňská vidlice 140 mm, dekorační nůž 100 mm, filetovací nůž 180 mm, nůž na zeleninu 90 mm a 100 mm, máslový nůž 200 mm, nůž na odřezky-odřezávání 60 mm, pilkový nůž 240 mm, hliníkový kufr…

můžete mít 2.1. - 3.1.

Stubai taška na nože nylon pro 8 nožů Stubai taška na nože nylon pro 8 nožů

můžete mít 2.1. - 3.1.

Stubai univerzální nůž čepel 26 cm Stubai Vidlice Vidlička na maso hrot 18 cm kovaná
Stubai univerzální nůž čepel 26 cm

univerzální nůž čepel 26cm

můžete mít 2.1. - 3.1.

Stubai Vidlice na maso hrot 21 cm Stubai Vidlice Vidlička na maso hrot 18 cm kovaná
Stubai Vidlice na maso hrot 21 cm

vidlička na maso hrot 21cm, kovaná

můžete mít 2.1. - 3.1.

Stubai vidlička na klobásy Tirol hrot 9,5 cm Tirol Stubai vidlička na klobásy Tirol hrot 9,5 cm Tirol
Stubai vidlička na klobásy Tirol hrot 9,5 cm Tirol

vidlička na klobásy Tirol, hrot 9,5cm, Tirol

můžete mít 2.1. - 3.1.

Stubai Vidlička na maso hrot 12 cm kovaná Stubai vidlička na klobásy Tirol hrot 9,5 cm Tirol
Stubai Vidlička na maso hrot 12 cm kovaná

vidlička na maso hrot 12cm, kovaná

můžete mít 2.1. - 3.1.

Stubai Vidlička na maso hrot 14 cm kovaná Stubai Vidlička na maso hrot 14 cm kovaná
Stubai Vidlička na maso hrot 14 cm kovaná

vidlička na maso hrot 14cm, kovaná

můžete mít 2.1. - 3.1.