Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Je známa jako koptský kmín.
můžete mít 26.11.
Garam masala je hlavní základní koření indického kari. Název „Garam masala“ pochází z hindštiny, kde garam znamená „pálivý“ a masala znamená „koření“.
můžete mít 26.11.
Toor dal je v Indii velmi populární. Hlavní složka tradičního pokrmu „Sambar“.
můžete mít 26.11.
Mungo se nazývají zlaté fazole. Pochází z Indnie, kde často roste divoce. Jeho jemná a pevná zrna jsou jemné chuti, díky čemuž jsou v kuchyni univerzální.
můžete mít 26.11.
Červené fazole jsou známé pro svou sladkou chuť podobnou kaštanu a jemnou, nadýchanou texturu.
můžete mít 26.11.
Indické chutě, exotické vůně, inspirativní kulinářské zážitky.