Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Nejprodávanější
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
Výběr nejlepších hroznů a následná kryomacerace. Neopakovatelný zážitek podpořen zbytkovým cukrem. Víno získané tímto zůsobem je dále zpracováno metodou Charmat.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Ostrý „zelený“ Sauvignon s vůní rajčatového listu a zeleného pepře. Barva slámově žlutá s příjemnými nazelenalými odlesky. V chuti je víno příjemně harmonické s dochutí bílé broskve a šalvěje.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Silný charakter vína, proslavený region. Víno, které vyniká silným charakterem ve vůni, v chuti pak nádechem červeného bobulového ovoce (maliny a jahody), Vynikající k červeným masům.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Jemná, jasně růžová barva – Blush. Na nose vyznačené tóny granátového jablka, následované zajímavými květinovými vjemy. V ústech vynikající kombinace kyselosti a měkkosti. Hodí se k prvním chodům a skvěle doplní sezónní zeleninu. Výtečné též k sušené šunce Prosciutto.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Aktuálně nejnovější přírůstek do naší rodiny Prosecco. Čerstvé, příjemné, svěží Prosecco s výraznými ovocnými tóny.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Prémiové Prosecco z oblasti mezi kopci Conegliano a Valdobbiadene. Hrozny jsou sklízeny ručně. Maximální vystavení slunečním paprskům a velký teplotní rozdíl mezi dnem a nocí – jedinečné podmínky pro perfektní zrání a zachování skvělého aroma. Ve vůni i chuti se objevují výrazné tóny.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Silné ovocné tóny, příjemný zbytkový cukr, zajímavá láhev. Novinka na trhu. Zajímavé Prosecco zpracované metodou Charmat.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Cuvée bílých hroznů z vlastních vinic rodiny Cescon. Svěží, ovocné, šumivé víno s příjemnou ovocnou chutí. Zbytkový cukr do 3 g/l., praktický šroubovací uzávěr a 10,5%alkoholu – není co řešit. Doporučujeme nachladit na 5st. C.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Rafinované Prosecco růžové barvy s nízkým zbytkovým cukrem 9g/l. Žhavá novinka, po které se jen zapráší. Výběr hroznů Glera a Pinot Nero stejného ročníku, v našem případě 2019, výroba metodou Charmat.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Prosecco, které vzniklo při velké události v roce 1999 – střídání generací ve vedení firmy – nynější majitelé jsou Giovanni a Walter Cescon – synové zakladetele. Jemné a vytrvalé perlení, díky ležení na kvasinkách, Vás přenese do jiného světa.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Výběr nejlepších hroznů a následná kryomacerace. Neopakovatelný zážitek. Víno získané tímto zůsoběm je dále zpracováno metodou Charmat
můžete mít 15.11. - 18.11.
Historie rodiny Cescon v obci Vazzola se po generace prolíná s historií zemědělství, vína a země. Víno je pěstováno přímo s respektem k tradicím a přírodě již od roku 1969. První tradiční vinice „belussera“ byly vysázeny kolem hlavní budovy. V historických kopcích Prosecco, kolem Valdobbiadene a v území poblíž řeky Piave se nacházejí typické rodinné vinice. S láskou k vínu, umění a tradici vzniká to nejlepší, co rodina může nabídnout.