Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků.
můžete mít 10.1. - 12.1.
Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání.
můžete mít 10.1. - 12.1.
Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.
můžete mít 10.1. - 12.1.
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování.
můžete mít 10.1. - 12.1.
Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ještě zvyšuje své požadavky pokud jde o stolování a konzumaci nápojů.Životní styl naplňuje sportovní aktivitou, …
můžete mít 10.1. - 12.1.
Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry.
můžete mít 10.1. - 12.1.
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace.
můžete mít 10.1. - 12.1.
Kniha je určena všem, kteří pěstují okrasné rostliny pro potěchu i lásku k přírodě.
můžete mít 10.1. - 12.1.
Chov zlatohlávků a nosorožíků v teráriích, popis chovných zařízení, potrava, škůdci atd.
můžete mít 10.1. - 12.1.
Výrobce široké řady potápěčských počítačů pro přístrojové i freeridové potápění.