Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Koláčová forma je vhodná také na přípravu pizzy. Materiál: pocínovaný plech. Max. 230 °C. Rozměry: pr. 20 cm, v. 2,5 cm. Nelze mýt v myčce na nádobí.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Koláčová forma je vhodná také na přípravu pizzy. Materiál: pocínovaný plech. Max. 230 °C. Rozměry: pr. 30 cm, v. 3 cm. Nelze mýt v myčce na nádobí.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Koláčová forma je vhodná také na přípravu pizzy. Materiál: pocínovaný plech. Max. 230 °C. Rozměry: pr. 27 cm, v. 3 cm. Nelze mýt v myčce na nádobí.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Silikonová forma na sázená vejce ve tvaru srdce pro Vás vytvoří zajímavě tvarovaná vajíčka, lívance… Je opatřena držadlem pro lepší manipulaci. Je lehká a nepřilnavá, nepohlcuje pachy z potravin. Materiál: silikon – odolný vůči teplotám –40 °C až +220 °C. Vhodná do myčky na nádobí a MVT.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Silikonová forma na sázená vejce pro Vás vytvoří zajímavě tvarovaná vajíčka, lívance… Je opatřena držadlem pro lepší manipulaci. Snáší vysoké teploty (od –40 °C do +220 °C), nepřejímá chutě ani vůně z použitých potravin. Vhodná do myčky na nádobí. Rozměry: vnitřní pr. 9,5 cm, v. 2,1 cm.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Silikonová forma na sázená vejce pro Vás vytvoří zajímavě tvarovaná vajíčka, lívance… Je opatřena držadlem pro lepší manipulaci. Snáší vysoké teploty (od –40 °C do +220 °C), nepřejímá chutě ani vůně z použitých potravin. Vhodná do myčky na nádobí. Rozměry: vnitřní pr. 9,5 cm, v. 2,1 cm.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na výrobu kávových zrn – oblíbeného zákusku z marcipánové hmoty plněného kávovým krémem. Materiál: plast. 10 tvarů. Rozměry: 33×17×1,8 cm, zrno 6,5×5,3 cm. Nevhodná do myčky na nádobí.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na BÁBOVKU tradičního tvaru. Je lehká a nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin. Materiál: silikon – odolný vůči teplotám –40 °C až +220 °C. Vhodná do myčky na nádobí a MVT. Rozměry: pr. 23,5 cm, v. 11 cm.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na BÁBOVKU netradičního zajímavého tvaru. Je lehká a nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin. Materiál: silikon – odolný vůči teplotám –40 °C až +220 °C. Vhodná do myčky na nádobí a MVT. Rozměry: pr. 23,5 cm, v. 9 cm.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na BÁBOVKU netradičního zajímavého tvaru. Je lehká a nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin. Materiál: silikon – odolný vůči teplotám –40 °C až +220 °C. Vhodná do myčky na nádobí a MVT. Rozměry: pr. 23,5 cm, v. 9 cm.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Bábovka klasického tvaru. Materiál: borosilikátové sklo – odolné teplotám od –40°C do +300°C. Sklo je vysoce hygienický materiál, neobsahuje olovo ani kadmium. Skleněná forma navíc pozvolna uvolňuje teplo a bábovka se tak ideálně propeče.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na bábovku. Materiál: pocínovaný plech. Max. 230 °C. Rozměry: pr. 23 cm, v. 9 cm, v. středu 12 cm. Nelze mýt v myčce na nádobí.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na bábovku s praktickými úchyty. Hnědá. Materiál: silikon – forma je lehká, skladná, nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin, je odolná teplotám od –40 °C do +220 °C. Snadno se umývá, lze ji umývat v myčce na nádobí. Rozměry: pr. 26 cm, v.9,5 cm.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na bábovku s praktickými úchyty. Oranžová. Materiál: silikon – forma je lehká, skladná, nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin, je odolná teplotám od –40 °C do +220 °C. Snadno se umývá, lze ji umývat v myčce na nádobí. Rozměry: pr. 26 cm, v.9,5 cm.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma/plech na bagety, rohlíky, bagetový chléb udrží při pečení lépe jejich tvar. Je perforovaný, takže se teplo dostane lépe na pečivo i ze spodní strany a bagety se rovnoměrně propečou. Můžete ho také použít k rozpékání již upečených baget.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na biskupský chlebíček. Materiál: pocínovaný plech. Max. 230 °C. Rozměry: 31×12×7 cm. Nelze mýt v myčce na nádobí.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na biskupský chlebíček. Materiál: pocínovaný plech. Max. 230 °C. Rozměry: 36×12×7,5 cm. Nelze mýt v myčce na nádobí.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na pečení sladkých i slaných pokrmů, biskupského chlebíčku, domácího chleba, paštik atd. Materiál: kov s nepřilnavým povrchem. Max 200 °C. Rozměry: 35×11×7,5 cm.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na chleba. Je lehká a nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin. Materiál: silikon – odolný vůči teplotám –40 °C až +220 °C. Vhodná do myčky na nádobí a MVT. Rozměry: 29×12×6,5 cm.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na chleba. Je lehká a nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin. Materiál: silikon – odolný vůči teplotám –40 °C až +220 °C. Vhodná do myčky na nádobí a MVT. Rozměry: 29×12×6,5 cm.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Keramická forma na chléb s vnitřní glazurou je vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu. Keramika výborně vede teplo a proto je pečení v keramice velmi ekonomické. Nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení Vám vydrží několik let.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Posuvná forma na pečení dortů různých velikostí. Kruhový tvar. Stačí Vám pouze jediná forma a můžete péct několikapatrové dorty. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 15–30 cm,v. 7,5 cm.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Posuvná forma na pečení dortů různých velikostí a tvarů. Stačí Vám pouze jediná forma a můžete péct několikapatrové dorty.0bdélník, v. 6 cm, šířka od 20 do 38 cm, délka od 24 do 46 cm.Materiál: nerez.
můžete mít 5.12. - 9.12.
Forma na pečení dort pr. 18 cm (akční sada 2 ks)
můžete mít 5.12. - 9.12.
Značka Orion byla založena v roce 1896. Během dlouhých let působení na trhu se stala symbolem jedinečné kvality a nezaměnitelné chuti. Díky všem svým unikátním a populárním čokoládovým produktům určeným pro děti i dospělé si značka vybudovala stabilní pozici na českém i slovenském trhu. Firma Orion nabízí stále nové produkty inovací vlastních ověřených receptur. Všechny produkty Orion mají však jedno společné: lahodnou kvalitní čokoládu a nezaměnitelnou chuť. Navíc je vědecky ověřeno, že konzumace čokolád zvyšuje pocit štěstí. Studie zjistily, že konzumace hořké čokolády uvolňuje endorfiny, které vyvolávají dobrý pocit. Navíc, čokoláda může stimulovat produkci serotinu, který se chová jako přírodní antidepresivum. Potěšte své blízké kouskem čokolády.